Σοκ, σοκ: Παντρεύεται η Τζούλια!

26.03.2012
«Το προσκλητήριο που μου πεσε από τα χέρια, όχι δεν γίνεται δεν είναι δυνατόν....» Κι, όμως, τα πάντα είναι δυνατά και θα ζήσουμε να δούμε και αυτό... την Τζούλια Αλεξανδράτου νύφη! Το girl το έφερε από δω,

«Το προσκλητήριο που μου πεσε από τα χέρια, όχι δεν γίνεται δεν είναι δυνατόν....» Κι, όμως, τα πάντα είναι δυνατά και θα ζήσουμε να δούμε και αυτό... την Τζούλια Αλεξανδράτου νύφη! Το girl το έφερε από δω, το έφερε από εκεί και ναι θα ντυθεί νυφούλα και θα ανέβει με δόξες και τιμές τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της κι έφερε τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή της (και θα δούμε κι εμείς την «εθνική μας πορνοστάρ» νύφη) λέγεται Κριστιάν. Και την αποκάλυψη του γάμου έκανε η ίδια στην τελευταία της γυμνή φωτογράφηση στο Playboy.

«Αυτή την περίοδο της ζωής μου είμαι πιο ευτυχισμένη με τον άνδρα που αγαπώ και με λατρεύει, τον Κριστιάν. Θα άφηνα τα πάντα μόνο γι' αυτόν και ήδη έχω αφήσει πολλά» δηλώνει η Τζούλια και μας συγκινεί. Η γνωριμία τους έγινε το περασμένο καλοκαίρι στη Μύκονο κι έκτοτε είναι αχώριστοι. Μάλιστα, πέρασαν και βέρες, μένουν μαζί και σκοπεύουν σύντομα να παντρευτούν.

«Για μένα είναι ο ομορφότερος άνδρας και η καλύτερη ψυχή και τον αγαπώ πολύ. Με κάνει να νιώθω ότι όλα αυτά που πέρασα ήταν για να γίνουν ώστε να βρω στο τέλος ό, τι καλύτερο» δηλώνει και πάλι μας παίρνουν τα ζουμιά με το love story.

«Δίπλα μου θα μπορούσε να σταθεί ένας άνδρας με πραγματικά balls. Κι αυτό γιατί πολλοί άνδρες δεν είναι έτοιμοι ούτε μπορούν να αντιμετωπίσουν το όνομα «Τζούλια». Οι περισσότεροι είναι ανασφαλείς, θρασύδειλοι, με κόμπλεξ κατωτερότητας δίπλα μου, βλέποντας με σαν τη Τζούλια που προβάλλουν τα media, και όχι όπως πραγματικά είμαι, ένα απλό κορίτσι στην ηλικία μου» δηλώνει λίγο παρακάτω.

Όσο για τον Κρίστιαν; Εκτός από... balls έχει κι ένα μεσιτικό γραφείο, ενώ δουλεύει ως manager σε διάφορα μαγαζιά. Επίσης, είναι μισός Έλληνας, μισός Αυστριακός.