Θεοφάνους: Πέταξε έξω διάσημο τραγουδιστή

02.04.2012
Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος μίλησε για τις επιθέσεις στον που έγιναν στον Γιώργο Νταλάρα. στις συναυλίες του, για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος μίλησε για τις επιθέσεις στον που έγιναν στον Γιώργο Νταλάρα, στις συναυλίες του, χαρακτηρίζοντας τις απαράδεκτες, για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που ακουγόταν ότι θα ήταν κριτής, ενώ αποκάλυψε ότι έχει διώξει κακήν κακώς από το στούντιο πασίγνωστο τραγουδιστή!

Μάλιστα, η τελευταία αποκάλυψη του Θεοφάνους ήταν κι αυτή με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. "Μου είχε τύχει στην πρώτη μας συνάντηση να λέω θα δοκιμάσουμε αυτό και αυτό το τραγούδι. Την άλλη μέρα στο στούντιο, με το που ήρθε μου χτύπησε το χέρι στην πλάτη και μου είπε: "Τι έγινε Γιωργάκη; Τι γράψαμε;". "Η πόρτα είναι εκεί, έξω τώρα!". Τώρα είναι μεγάλος και τρανός...", αποκάλυψε.

Για το Ελλάδα έχεις ταλέντο είπε:

"Κάναμε κάποιες συζητήσεις, αλλά δε νομίζω. Έτσι όπως είδα το πρώτο επεισόδιο δε νομίζω να μου ταίριαζε και πολύ. Δεν ξέρω αν θα άντεχα να έβγαινε και η πρώτη εκπομπή".