Σίγουρα μας δουλεύει η Βικτόρια Μπέκαμ...

09.04.2012
Ε, θα μας τρελάνει τελικά η Πος (Posh) με αυτά που λέει. Τώρα το έχει ρίξει στη… ζαχαροπλαστική.

Δεν φτάνει όλη η καζούρα που έφαγε πριν από λίγες μέρες όταν με αφορμή την μαγειρική που έκανε για το σχολείο των αγοριών της, τα ΜΜΕ βρήκαν αφορμή και ξέθαψαν όλα τα ψέματα στα οποία μας έχει φλομώσει κατά καιρούς, τώρα η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) αποφάσισε να μαγειρέψει… σοκολάτα.

Η 38χρονη σχεδιάστρια μόδας αποφάσισε να ετοιμάσει η ίδια τις πασχαλιάτικες σοκολατένιες λιχουδιές για τα τέσσερα παιδιά της και ήταν τόσο ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα που μοιράστηκε τις δημιουργίες της με όλο τον κόσμο μέσω Twitter.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία με διάφορα πασχαλιάτικα σχεδιάκια (όπως ένα ροζ γουρουνάκι, έναν λευκό Βούδα, μια μπάλα ποδοσφαίρου και πολλά αβγά) η Βικτόρια ευχήθηκε στους φίλους της ως εξής: "Έχει πλάκα να δημιουργείς με σοκολάτα τη Μεγάλη Παρασκευή. Καλό Πάσχα λαγουδάκια της μόδας".

Μάλιστα, δίπλα σε μια δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε –γεμάτη κίτρινα σοκολατένια κοτοπουλάκια- η Βικ εξήγησε ότι είχε και βοήθεια. Και μάλιστα σημαντική.

"Ο μπαμπούλης έφτιαξε σοκολατένια κοτοπουλάκια για τη Χάρπερ (Harper)", τιτίβισε η Βικτόρια δίνοντας έτσι και τα απαραίτητα εύσημα και στον Ντέιβιντ (David) της του οποίου προφανώς "πιάνουν" τα χεράκια, επίσης… Τι λες τώρα;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα