Ρέμος: Αποκάλυψε συνεργασία - έκπληξη

09.04.2012
Τελείωσαν το σαββατοκύριακο και εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμο στο Διογένης Studio, μετά από έναν πετυχημένο χειμώνα. Ο αοιδός, ως είθισται στις αυλαίες, ήτο εμφανώς συγκινημένος, ενώ επέλεξε να μην ακολουθήσει

Τελείωσαν το σαββατοκύριακο και εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμο στο Διογένης Studio, μετά από έναν πετυχημένο χειμώνα. Ο αοιδός, ως είθισται στις αυλαίες, ήτο εμφανώς συγκινημένος, ενώ επέλεξε να μην ακολουθήσει τη ροή του προγράμματος και γρήγορα η σκηνή του Διογένης μετατράπηκε σε ένα μεγάλο πάρτι.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες κράτησε και μέσα στο κλίμα ευφορίας, τσουπ ο Ρέμος έκανε την αποκάλυψη. Όχι, μην περιμένεις ημερομηνία γάμου. Τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια αποκάλυψε και δη με ποιον θα εμφανιστεί του χρόνου επί σκηνής.

Τι κι αν έχουμε κρίση και τι αν δεν ξέρουμε… τι μας ξημερώνει; Ο Ρεμος ανήκει στην κατηγορία… των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν κι έτσι συμφώνησε κιόλας του χρόνου να συνεργαστεί με τον Στέλιο Ρόκκο. Μάλιστα, λίγο πριν κλείσει το πρόγραμμα, ο αοιδός έκανε την αποκάλυψη.

«Και τώρα να σας πω και κάτι για το χειμώνα που έρχεται. Θέλετε να σας πω»; Τότε ήταν που άρχισε να παίζει η εισαγωγή του «Έμεινα εδώ», τραγούδι του Ρόκκου, με τον Ρέμο να αναγγέλλει τη συνεργασία τους για τον ερχόμενο χειμώνα στο Αθηνών Αρένα.