Η κόρη της Γουίτνεϊ πρωταγωνίστρια σε ριάλιτι

11.04.2012
Όλα τα φώτα ετοιμάζονται να πέσουν επάνω στην Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown), η οποία λέγεται ότι δέχεται "βροχή" από επαγγελματικές προτάσεις.


Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση της ιατροδικαστικής έκθεσης με τα σοκαριστικά ευρήματα στο κορμί της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) φήμες θέλουν τη 19χρονη κόρη της έτοιμη να κάνει τη ζωή της… ριάλιτι!

Σύμφωνα με πληροφορίες του RadarOnline, η Μπόμπι Κριστίνα αναμένεται οσονούπω να υπογράψει σχετική συμφωνία για την παραγωγή του σόου, όμως το γεγονός έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε πολλά μέλη της οικογένειας.

"Αν τελικά γίνει, το σόου αυτό θα γίνει χωρίς την έγκριση της οικογένειας", μεταφέρουν πηγές του δικτύου τονίζοντας τους φόβους των Χιούστον το συγκεκριμένο εγχείρημα να αποβεί… ναυάγιο.

"Προφανώς η Μπόμπι Κριστίνα σκέφτεται μια τέτοια κίνηση μόνο και μόνο για να κλείσει τα στόματα που έχουν ανοίξει μετά τον θάνατο της μητέρας της και την έχουν στιγματίσει ως εθισμένη σε διάφορες ουσίες, όπως και εκείνη", συνεχίζουν οι πηγές συμπληρώνοντας ότι το ριάλιτι –αν τελικά πραγματοποιηθεί- θα ανοίξει και κεφάλαιο με τη σχέση της νεαράς με τον "αδελφό" της Νικ Γκόρντον (Nick Gordon).

Στο μεταξύ, και ενώ αναμένονται εξελίξεις στο θέμα, άλλες φήμες θέλουν τη Μπόμπι Κριστίνα αντίθετη στη σκέψη να ενσαρκώσει τη διάσημη μαμά της στη μεγάλη οθόνη η Ριάνα (Rihanna), προτείνοντας μάλιστα να είναι εκείνη που θα μεταφέρει τη ζωή της Γουίτνεϊ. Ακούει κανείς;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα