Ποια ηθοποιός "κλέφτηκε" με τον αγαπημένο της;

11.04.2012
Είχε πει ότι δεν θα ξαναπαντρευόταν η Ρίκι Λέικ (Ricki Lake) αλλά φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη. Μόνο που το έκανε στα… μουλωχτά!


Μετά το διαζύγιό της από τον Ρομπ Σούσμαν (Rob Sussman) το 2003, η 43γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε δηλώσει ότι "είχε τελειώσει με το… άθλημα".

Φαίνεται όμως ότι ο νυν αγαπημένος της, Κρίστιαν Έβανς (Christian Evans) την έκανε να αλλάξει γνώμη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια μυστική τελετή στην Καλιφόρνια την Κυριακή και τα νέα έγιναν γνωστά από τη φωτογραφία –και τα ανάλογα σχόλια- που ανέβασε η ίδια η Λέικ στο Twitter της.

"Ναι, εγώ είμαι… Παντρεμένη γυναίκα… Ο έρωτας είναι στην ατμόσφαιρα", έγραψε η Ρίκι δίπλα στη ρομαντική φωτογραφία της ίδιας με το νυφικό της που πόσταρε στη σελίδα της.

"Ήταν μια πολύ όμορφή στιγμή, την οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ", αποκάλυψε λίγο αργότερα η ηθοποιός στο περιοδικό "People" συμπληρώνοντας ότι δεν ήταν καθόλου αγχωμένη ή νευρική. "Ένιωθα πολύ χαλαρή και ενθουσιασμένη", παραδέχτηκε για την ακρίβεια.

Η ηθοποιός που φέτος είχε συμμετάσχει και στο αμερικανικό "Dancing with the stars", είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα της τον Αύγουστο, ενώ έχει δύο παιδιά από το πρώτο της γάμο, τον 15χρονο Μάιλο (Milo) και τον 10χρονο Όουεν (Owen).

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της κομεντί "Η κυρία Γουίντερμπορν" (1996) όπου η Λέικ πρωταγωνιστούσε δίπλα στον Μπρένταν Φρέιζερ (Brendan Fraser) και τη Σίρλεϊ ΜακΛέιν (Shirley McLane).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα