Μέριλ: η καλύτερη ερωτική παρτενέρ της Πενέλοπε!

11.04.2012
Η διάσημη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι γνωστή για το φλογερό της ταμπεραμέντο που, όπως φαίνεται, δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο διάβα του!


Η Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το εξώφυλλο της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού "Harper's Bazaar" και στη συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε και την "πιο ενδιαφέρουσα ερωτική σκηνή της καριέρας της".

Παρόλο που έχει βάλει φωτιά στη μεγάλη οθόνη "σμίγοντας" με ονόματα, όπως ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise), ο Χαβιέ Μπαρδέμ (Havier Bardem) ή ακόμη και η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johannson), η φλογερή 36χρονη σταρ παραδέχτηκε ότι άλλος ήταν ο αγαπημένος της παρτενέρ, ή μάλλον Η παρτενέρ!

Η Πενέλοπε είχε φωτογραφηθεί ημίγυμνη μαζί με τη Μέριλ Στριπ (Meryl Streep) παλιότερα για το εξώφυλλο του περιοδικού "Vogue" στο πλαίσιο της καμπάνια (RED) και το είχε απολαύσει δεόντως…

"Μόλις έφτασα στο σετ, έβγαλα τα ρούχα μου από τη μέση και πάνω και ξάπλωσα ημίγυμνη επάνω της. Ήταν πραγματικά η πιο ενδιαφέρουσα ερωτική σκηνή που έχω κάνει ποτέ", αποκάλυψε η Κρουζ, υπογραμμίζοντας τον θαυμασμό που τρέφει στο πρόσωπο και το ταλέντο της 62χρονης συναδέλφου της, που υπήρξε και η αιτία να ασχοληθεί και η ίδια με τον κινηματογράφο.

"Όταν άρχισα να βλέπω ταινίες της Μέριλ… τότε παθιάστηκα με την υποκριτική", αποκάλυψε η Πενέλοπε, συμπληρώνοντας ότι "τώρα τη φιλάει κάθε φορά που τη βλέπει".

"Πρέπει να πιστεύει ότι είμαι τρελή", ολοκλήρωσε την αναφορά της στη Στριπ η Πενέλοπε, η οποία κατά τα άλλα διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της δίπλα στον σύζυγό της, Χαβιέ Μπαρδέμ και τον γιο τους, Λίο (Leo).

Για χάρη του μικρού, μάλιστα, η διάσημη μαμά αποφάσισε να μη γυρίζει περισσότερες από μία ταινίες τον χρόνο.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε σκηνές από τη φωτογράφηση για το "Harper's Bazaar".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα