Ο Άσερ δεν είναι νεκρός!

12.04.2012
O 33χρονος rnb τραγουδιστής σύμφωνα με φήμες σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό ατύχημα αλλά τελικά δεν ισχύει τίποτα απ όσα λέγονται.

Μια ωραία συνήθεια τώρα τελευταία είναι να διαδίδονται φήμες για διάφορους καλλιτέχνες πως έχουν πεθάνει και να δίνουν και λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου τους χωρίς να ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά. Το τελευταίο θύμα αυτού του παιχνιδιού είναι ο Άσερ (Usher) για τον οποίο κυκλοφόρησε παντού η είδηση πως σκοτώθηκε ακαριαία σε αυτοκινητικό ατύχημα και άρχισαν οι νεκρολογίες και τα RIP στ ποσταρίσματα στα social networks.

Tελικά ο 33χρονος r n b τραγουδιστής είναι ολοζώντανος και το απέδειξε ανεβάζοντας μία ημίγυμνη φωτογραφία του στο twitter με τη λεζάντα «Πρέπει να πέθανα και να πήγα στον Παράδεισο… είμαι ζωντανός!» και λίγα λεπτά μετά έγραψε στην ίδια εικόνα «Ποτέ φοβισμένος ποτέ πεθαμένος».

O Άσερ αυτή την περίοδο ετοιμάζει το έβδομο άλμπουμ του και συνεργάζεται με γνωστά ονόματα όπως ο τρομερός παραγωγός Diplo και το ηλεκτρονικό δίδυμο Empire of the sun τους οποίους θαυμάζει πολύ. Επίσης δήλωσε πως το μουσικό φεστιβάλ Coachella τον ενέπνευσε παρά πολύ κι επέστρεψε με καινούριες ιδέες και πολύ διάθεση να γράψει καινούρια πράγματα.

Κ.Π