Γενέθλια χωρίς... τούρτα για τη Βικτόρια Μπέκαμ

18.04.2012
Η διάσημη πολύτεκνη μαμά έγινε 38 ετών αλλά γιόρτασε τα γενέθλιά της πολύ… εναλλακτικά!


Μια πολύχρωμη έκπληξη περίμενε τη Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) στο σπίτι της χθες όπου οι δικοί της είχαν γεμίσει ένα δωμάτιο με λουλούδια και μπαλόνια για να της ευχηθούν "Χρόνια πολλά".

Τη φωτογραφία ανέβασε η ίδια η Πος στη σελίδα της στο Facebook μαζί με ακόμη μια από ένα πιάτο γεμάτο φρούτα και ένα ευχητήριο μήνυμα σχεδιασμένο με σιρόπι.

Παρεμπιπτόντως, έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι η διάσημη σχεδιάστρια μόδας άνοιξε λογαριασμό στο Facebook ανήμερα των γενεθλίων της και μέσα σε μια μέρα, οι άνθρωποι που δήλωσαν ότι τους αρέσει η σελίδα αυτή, ξεπέρασαν τους 70.000.

Κατά τα άλλα, η συγκεκριμένη φρουτοσαλάτα έπαιξε τον ρόλο της τούρτας για τα φετινά γενέθλια της Βικτόρια η οποία έσβησε το κεράκι της ύστερα από ένα εξαιρετικό γεύμα στο διάσημο εστιατόριο "Nobu Matsuhisa".

Μαζί της ήταν ο αγαπημένος της Ντέιβιντ (David) και η κορούλα τους, Χάρπερ (Harper), με την οποία έτσι και αλλιώς είναι… αυτοκόλλητες.

Όσο για τα αγόρια της; Ο 13χρονος Μπρούκλιν (Booklyn), ο εννιάχρονος Ρόμεο (Romeo) και ο εξάχρονος Κρουζ (Cruz) δεν πήγαν μαζί τους στο εστιατόριο. Είχαν όμως γιορτάσει στο σπίτι νωρίτερα όλοι μαζί.

"Περνάω υπέροχα με τα αγόρια μου και τη Χάρπερ", είχε φροντίσει να ενημερώσει τους "φίλους" της στα κοινωνικά δίκτυα η κυρία Μπέκαμ, η οποία απόλαυσε ιδιαίτερα το πανό που έγραφε "Happy Birthday Mummy" στο σαλόνι της.

Χρόνια πολλά και από εμάς.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα