Κοκκίνου: «Δεν μ’ αρέσει να ευνουχίζω τους άντρες»

23.04.2012
Η Έλλη Κοκκίνου άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό Glam και μίλησε για όλους και για όλα αλλά κυρίως για τη σχέση της με τους άντρες:

Η Έλλη Κοκκίνου άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό Glam και μίλησε για όλους και για όλα αλλά κυρίως για τη σχέση της με τους άντρες: «Εμένα δεν μου αρέσει να ευνουχίζω τους άνδρες. Θεωρώ ότι τους αποδυναμώνω και ότι χάνουν την ανδροπρέπειά τους. Θέλω να υπάρχει μια ισορροπία σε μια σχέση. Δεν με νοιάζει ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Αυτά με αφήνουν παγερά αδιάφορη»,λέει το κορίτσι που πολύ παραδοσιακό μας βγήκε τελικά. Αρέσει νομίζεις σε εκείνους βρε Έλλη μου; Δεν το θέλουν απλά συμβαίνει...

Και αν νομίζεις πως ο Μπόγρης είναι ο μόνος άντρας στον οποίο παραδίνεται, κάνεις μεγάλο λάθος χρυσή μου, αφού ο γιός της είναι ο μοναδικός άντρας που του παραδίνεται άνευ όρων: «Δεν είμαι απλά ερωτευμένη μαζί του. Είμαι καψούρα. Το άγγιγμά του, ο τρόπος που έρχεται και χώνεται στο κρεβάτι μου», λέει η Έλλη.

Και φυσικά ο έρωτας είναι αμοιβαίος, άλλωστε το ωραιότερο «σ’ αγαπώ» που έχει ακούσει είναι από τα χείλη του Αλέξανδρου.

«Τα ωραιότερα “σ’ αγαπώ” είναι όλα τα “σ’ αγαπώ” του γιου μου. Α και το “κοριτσάρα μου θα σε παντρευτώ” που μου λέει. Βέβαια απ’ ότι θυμάμαι κι εγώ έλεγα στον μπαμπά μου ότι θα τον παντρευτώ», λέει η τραγουδίστρια! Άραγε τι λέει για όλα αυτά ο Γιώργος Μπόγρης, που γιορτάζει και σήμερα; Μήπως ζηλεύει κατά βάθος τον μικρό Αλέξανδρο;

Ελένη Αναστασάκη