Η Βικτόρια Μπέκαμ... συρρικνώνεται

25.04.2012
Στην Κίνα βρέθηκε η διάσημη πολύτεκνη σχεδιάστρια μόδας και άθελά της, προκάλεσε πολύ παράξενα σχόλια.

Η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) ταξίδεψε μέχρι το Πεκίνο για να παρουσιάσει τη νέα της κολεξιόν αλλά και το νέο Range Rover, τον σχεδιασμό του οποίου και συνυπογράφει. Όπως ήταν φυσικό, φωτογραφήθηκε με τα μοντέλα της επίδειξής της.

Όμως η 38χρονη σταρ, έχοντας εθιστεί τρελά στα κοινωνικά δίκτυα τον τελευταίο καιρό, δεν αφήνει τίποτα… μυστικό. Έτσι, κοινοποίησε και τις εν λόγω φωτογραφίες, οι οποίες, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, έχουν μεγάλη πλάκα!

Όχι ότι είναι και πρώτο μπόι από μόνη της η Βικτόρια, όμως θα περίμενε κανείς ότι ειδικά στην Κίνα τα μοντέλα θα μπορούσε να ήταν κάπως πιο κοντά στα "κυβικά" της.

Όμως όχι…

Τα κορίτσια περνούσαν τη σχεδιάστρια ένα κεφάλι και η εικόνα ήταν τουλάχιστον αστεία.

Βέβαια, παρόλο το γελοίο του πράγματος, η Βικτόρια, η οποία έχει σίγουρα χιούμορ, αλλά και… μάτια, φρόντισε να σχολιάσει η ίδια το "γελοίο του πράγματος" ως εξής:

"Συρρικνώνομαι;", έγραψε δίπλα από τη φωτογραφία της ίδιας που ποζάρει έχοντας εκατέρωθεν δύο πανύψηλα μοντέλα.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, λίγο έλειψε να δημιουργηθεί πολύ σοβαρό επεισόδιο όταν η Πος κοινοποίησε μια φωτογραφία με την ίδια να κάθεται δίπλα σε μια αεροσυνοδό της εταιρείας Cathay Pacific, στις ειδικές θέσεις για το πλήρωμα κρατώντας μάλιστα το τηλέφωνο των ανακοινώσεων.

Ύστερα από τον σάλο που δημιουργήθηκε από τα αρνητικά σχόλια, η εταιρεία αναγκάστηκε να ξεκαθαρίσει δημοσίως ότι η Βικτόρια Μπέκαμ κάθισε εκεί μόνο για τη φωτογραφία και δεν έκανε καμία ανακοίνωση, καθώς κάτι τέτοιο έτσι και αλλιώς απαγορεύεται αυστηρά από τον κανονισμό. Είπαμε και εμείς…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα