Τόρι Σπέλινγκ: Η πιο σέξι έγκυος στον κόσμο

04.05.2012
Η γνωστή ηθοποιός που ετοιμάζεται να γίνει μανούλα για τέταρτη φορά είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και αποκαλύπτει από πού την αντλεί.


"Ο σύζυγός μου μου λέει ότι είμαι η πιο σέξι έγκυος του κόσμου", ομολογεί η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) ενώ δεν διστάζει να φορέσει το μπικίνι και να εντυπωσιάσει παρόλο που διανύει τον τέταρτο μήνα της τέταρτης εγκυμοσύνης της. Αξίζει δε να θυμίσουμε ότι το τρίτο της παιδάκι γεννήθηκε μόλις τον περασμένο Οκτώβριο.

Η 38χρονη ηθοποιός που έγινε διάσημη από τον ρόλο της στην τηλεοπτική επιτυχία "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" (βέβαια ότι ο μπαμπάς της ήταν παραγωγός βοήθησε λιγουλάκι…) αποκάλυψε ότι ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean MacDermott) τη βρίσκει ακαταμάχητη ειδικά τώρα που είναι έγκυος.

"Ο Ντιν δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια του από πάνω μου", ομολογεί η Τόρι συμπληρώνοντας όμως ότι και η ίδια λατρεύει να είναι σε αυτή την κατάσταση.

"Θα είχα 10 παιδιά αν μπορούσα. Ποτέ δεν νιώθω πιο ευτυχισμένη από όταν είμαι έγκυος", παραδέχτηκε η Σπέλιγκ της οποίας τα μεγαλύτερα παιδιά είναι ο 5χρονος Λίαμ (Liam), η 4χρονη Στέλα (Stella) και φυσικά η μόλις 7 μηνών Χάτι (Hattie).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα