Η Ανατροπή: Βίσση - Πρωτοψάλτη μαζί!

07.05.2012
Αυτή κι αν είναι ανατροπή. Αυτή κι αν θα είναι Η συνεργασία της χρονιάς (μη σου πω και των τελευταίων χρόνων) αν γίνει πραγματικότητα. Άννα Βίσση και Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Άννα Βίσση τον επόμενο χειμώνα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους...

....Και πού θα βρούμε ψιλά στις τσέπες μας για να τις ακούσουμε από κοντά (σνιφ, σνιφ)

Η επίσκεψη της Πρωτοψάλτη στο REX, όπου εμφανιζόταν φέτος η Βίσση μόνο τυχαία δεν ήταν τελικά. Οι δύο τραγουδίστριες εδώ και καιρό θέλουν να βρεθούν μαζί στην ίδια σκηνή κι όπως όλα δείχνουν, αυτό θα γίνει τον επόμενο χειμώνα. Όπως διαβάζουμε στην Espresso, δύο μέρες πριν ολοκληρώσει τις live εμφανίσεις της η Άννα, δέχτηκε στο κέντρο την Άλκηστη με την παρέα της, με την τελευταία να ανεβαίνει στη σκηνή και τους θαμώνες να έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν τη συνύπαρξή αυτή.

Ήταν, δε, τέτοια η χημεία τους που ο κόσμος από κάτω παραληρούσε, ζητώντας τους να πουν κι άλλα τραγούδια.

«Η Άννα και η Άλκηστις, αν δεν μεσολαβήσει κάτι που να ανατρέψει τα πράγματα, έχουν δώσει τα χέρια για να είναι μαζί τον χειμώνα. Είναι μια συνεργασία που τη θέλουν πολύ και οι δύο, αφού υπάρχει μεγάλη εκτίμηση μεταξύ τους» λέει στην Espresso άτομο που γνωρίζει καλά και τις δύο τραγουδίστριες.