Τι λες τώρα; Χώρισε η Παπαβασιλείου;

07.05.2012
Ορίστε; Πώς είπατε; Παρακαλώ; Συγνώμη, το πάτε μία ξανά; Χώρισε η Έλενα Παπαβασιλείου; Καλέ, τούτη την προηγούμενη εβδομάδα δεν την... αποκαταστήσαμε με δόξες και τιμές

Kαι δεν ανακουφιστήκαμε που το girl βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ιδανικού γαμπρού και συγκεκριμένα στου Πασχάλη Διαμαντίδη;

Τι έγινε τώρα; Εκεί, που την «παντρεύαμε», σε χρόνο dt την.... χωρίζουμε; Δυστυχώς, έτσι είναι ο έρωτας. Σε βαράει κατακούτελα κι ενίοτε φεύγει πιο γρήγορα κι από το... καρούμπαλο. Και το αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει και στην περίπτωση της σέξι Έλενας, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η σχέση της με το νεαρό εφοπλιστή και πρώην της Εύας Καϊλή, δεν προχώρησε.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν ρωτούν το σέξι girl οι δικοί της άνθρωποι αν έχει σχέση αυτή την περίοδο, εκείνη απαντά ότι είναι μόνη της. Ακόμα και στη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει καθημερινά με τον Βαγγέλη Περρή, όταν εκείνος την πειράζει στον αέρα, χωρίς να γίνεται συγκεκριμένη, αφήνει να εννοηθεί πως δεν έχει κάποια σχέση αυτή την περίοδο.

Τι έγινε, όμως και δεν προχώρησε ο έρωτας, του οποίου φωτογραφίες είδαμε την περασμένη εβδομάδα; Έλενα και ο Πασχάλης αποφάσισαν από κοινού να μην προχωρήσει η σχέση τους. Και σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε ότι πριν καλά-καλά προλάβουν να ζήσουν τον έρωτά τους, η σχέση τους είδε το φως της δημοσιότητας. Κι αυτό δεν άρεσε και στους δύο.