Μαμά-κλώσσα η Νικόλ Κίντμαν

08.05.2012
Σε πελάγη ευτυχίας ζει η διάσημη ηθοποιός από την Αυστραλία καθώς φαίνεται ότι διανύει την καλύτερη περίοδο με τις κόρες της. Όλες…


Η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) είχε εκφράσει δημόσια τη λύπη και την απογοήτευσή της από την απόφαση της 19χρονης σήμερα Ιζαμπέλα (Isabella) και του δύο χρόνια μικρότερού της, Κόνορ (Conor) να ζήσουν μαζί με τον πατέρα τους, Τομ Κρουζ (Tom Cruise) μετά το διαζύγιό τους το 2001.

Τώρα φαίνεται ότι η 44χρονη σταρ έχει κάθε λόγο να γελάσει λίγο το χειλάκι της καθώς η Ιζαμπέλα, μίλησε για εκείνη με τα "καλύτερα λόγια".

Σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "New Idea" η νεαρή κοπέλα την οποία η Κίντμαν υιοθέτησε μαζί με τον Κρουζ αποκάλυψε ότι οι σχέσεις της με τη "μαμά" είναι πια πολύ καλές. Μάλιστα, το ότι την αποκάλεσε έτσι, λέει από μόνο του πολλά.

"Την αγαπώ τη μαμά. Είναι η μαμά μου και είναι υπέροχη", παραδέχτηκε η Ιζαμπέλα συμπληρώνοντας ότι την επισκέπτεται καμιά φορά στη Νάσβιλ όπου μένει και κουβεντιάζουν πολύ.

Η Νικόλ ζει στη Νάσβιλ με τον νυν σύζυγό της, Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) και τις δύο κόρες τους, την 4χρονη Σάντεϊ Ρόουζ (Sunday Rose) και την 2 ετών Φέιθ Μάργκαρετ (Faith Margaret), η οποία γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας.

Περήφανη μητέρα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ποζάρει στο εξώφυλλο του αυστραλέζικου Harper's Bazaar έχοντας στην αγκαλιά τη μικρή Φέιθ, η οποία είναι ίδια η μαμά –τουλάχιστον στα χρώματα!

Κατά τα άλλα, η διάσημη ηθοποιός αυτή την εποχή βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας "The railway man" στο πλευρό του επίσης βραβευμένου με Όσκαρ, Κόλιν Φερθ (Colin Firth).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα