Έξαλλη η... πεθερά της Ηλιάδη διαψεύδει τις φήμες

14.05.2012
Έξαλλη, πολύ έξαλλη είναι λέμε η Φανή Μηλιωτάκη, μάνα Κώστα και μέλλουσα ή παραλίγο πεθερά Αγγελικής Ηλιάδη με τις φήμες που κυκλοφορούν.

Έχει βουίξει ο τόπος ότι το ζεύγος εκεί που πήγαινε για γάμο μέσα στο καλοκαίρι, το πήρε αλλιώς και αποφάσισαν να χωρίσουν. Σοκ, σοκ, σοκ με τη φήμη περί χωρισμού, διότι τούτο δεν το περιμέναμε με τίποτε.

Οι ίδιοι τηρούν σιγή ιχθύος και όσο δεν παίρνουν θέση στα δημοσιεύματα χωρισμού, τόσο η αγωνία, η λαχτάρα μας μεγαλώνει. Μέχρι που βγήκε η μάνα Μηλιωτάκη κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Και κατά κάποιο τρόπο και τη ψυχή μας στη θέση της που πήγε στην Κούλουρη και δεν έλεγε να επιστρέψει. Η Μηλιωτάκη βγήκε στη «Μεσημεριανή Μελέτη» και διέψευσε κατηγορηματικά ότι χώρισαν τα παιδιά

«Τα παιδιά είναι μια χαρά. Όσοι λένε ότι χώρισαν είναι ηλίθιοι. Αν είναι δυνατόν; Τα παιδιά είναι μια χαρά πραγματικά. Απλά δεν έχουν με τι να ασχοληθούν», είπε η… πεθερά της Αγγελικής. Στην ερώτηση πώς προέκυψαν όλα αυτά τα δημοσιεύματα δίνει την εξήγηση της: «Είναι δυνατόν διήμερα, τρελαμένοι και οι δυο τους από τόσες πρόβες να τρέχει ο ένας πίσω από τον άλλο; Αυτό δηλαδή τους ενόχλησε; Έλεος»!


Όσο για την αναβολή του γάμου; «Είναι δυνατόν με τέτοια επαγγελματική πίεση που νιώθουν τα παιδιά να κοιτάνε τον γάμο; Αφού έτσι κι αλλιώς μαζί ζούνε, γιατί να κάνουν πράγματα βεβιασμένα;» δήλωσε χαρακτηριστικά. Για την ιστορία, την Κυριακή ήταν η γιορτή της μητέρας και η Ηλιάδη ευχήθηκε χρόνια πολλά μέσω Twitter, τόσο στη μητέρα της, όσο και στην... πεθερά!