Ποια διάσημη τηλεοπτική σταρ έχει... γυναίκα και παιδιά;

15.05.2012
Μεγάλες προσωπικές αποκαλύψεις από την ηθοποιό που έγινε διάσημη ως "Καρολάιν Φόρεστερ" στην επιτυχημένη σειρά "Τόλμη και γοητεία".


Η Τζοάνα Τζόνσον (Joanna Johnson) εμφανίστηκε πρώτη φορά στη μικρή οθόνη το 1987, όταν ξεκινούσε η διάσημη σειρά, ο ρόλος της "πέθανε" μερικά χρόνια αργότερα και πρόσφατα επανήλθε –ναι, η σειρά παίζεται ακόμη- ως η χαμένη δίδυμη αδελφή της Καρολάιν, Κάρεν, η οποία τυγχάνει και λεσβία, στον πρώτο ομοφυλόφιλο ρόλο στην μακρά ιστορία του επιτυχημένου σόου. Τυχαίο; Μπορεί…

Όμως η αλήθεια είναι ότι ο ρόλος αυτός έδωσε στην 50χρονη σήμερα ηθοποιό την αφορμή να απελευθερωθεί και να αποκαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό της.

"Είμαι παντρεμένη με τη Μισέλ Ανιού (Michelle Agnew) εδώ και τέσσερα χρόνια και έχουμε δύο υπέροχα παιδιά μαζί, τον 5χρονο Τζούλιαν (Julian) και την 2χρονη Χάρλοου (Harlow)", εξομολογήθηκε μιλώντας στο περιοδικό "TV Guide" η Τζόνσον, η οποία δηλώνει ενθουσιασμένη για την αλλαγή στα ήθη –ακόμη και της τηλεόρασης- που υποδηλώνεται μέσα από τον νέο ρόλο της.

Όσο γιατί δεν έκανε την αποκάλυψη νωρίτερα; "Παλιότερα τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Όταν εγώ κατάλαβα ότι ήμουν λεσβία, στα 20 μου χρόνια, δεν είχαμε πρότυπα όπως η Έλεν ντε Τζένερις και οι άνθρωποι δεν ήταν τόσο δεκτικοί στους γκέι", παραδέχτηκε η Τζοάνα ενώ συμπλήρωσε πως οι τηλεθεατές ταυτίζονται με τον αγαπημένο τους χαρακτήρα και δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο να τους απογοητεύσει.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τη σκηνή από τον γάμο της Καρολάιν με τον Ρίτζ Φόρεστερ το 1990.

Ζωή Κίττα