Τρίζει ο γάμος της Γκουέν Στεφάνι

24.05.2012
Προβλήματα παντός είδους "συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες", λέει λαός μας. Ε... και στις πιο διάσημες, συμπληρώνουμε εμείς, αφού αυτοί που ξέρουν, βλέπουν "μαύρα σύννεφα" πάνω από το σπίτι της διάσημης τραγουδίστριας.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) περνά δύσκολες στιγμές στον γάμο της με τον Γκάβιν Ρόσντεϊλ (Ross Rosedale) εδώ και καιρό, αλλά κάνει την... πάπια για χάρη των παιδιών τους.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2002 είναι μαζί από το 1995 και έχουν μαζί δύο γιους, τον Κίγκστον και τον Ζούμα

Η σχέση της Στεφάνι με τον σύζυγό της είχε ταραχτεί ξανά στο παρελθόν όταν είχε γίνει γνωστό ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της πρώην φιλενάδας του, Περλ, ενώ ακόμη και η Κόρτνεϊ Λοβ (Courtney Love) είχε υποστηρίξει ότι είχε δεσμό μαζί του.

Για να μην αναφέρουμε το σάλο που είχε προκληθεί όταν ο ίδιος ο 46χρονος τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος "Bush" είχε παραδεχτεί ότι στο παρελθόν είχε δεσμό με τον... Μέριλιν (Marilyn).

"Tα πράγματα πάνε διαρκώς από το κακό στο χειρότερο και μάλλον τώρα δεν φτιάχνονται πια", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Closer" τονίζοντας ότι η 42χρονη σταρ δεν ξέρει πια αν μπορεί να εμπιστευτεί τον Γκάβιν και αυτό "τη σκοτώνει".

Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να κάνει ένα "διάλλειμα" ώστε να δουν αν μπορούν να το παλέψουν για ακόμη μια φορά και η αφορμή δόθηκε με την έξι μηνών περιοδεία του συγκροτήματος του Ρόσντεϊλ που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Ζωή Κίττα