Μήνυση από τη νταντά έφαγε η Σάρον Στόουν

24.05.2012
Τρεχάματα με τον νόμο φαίνεται ότι ξεκινάει η διάσημη ηθοποιός αφού μία πρώην υπάλληλός της τη στέλνει στα δικαστήρια.

Η Ερλίντα Έλεμεν (Erlinda Elemen) έκανε μήνυση στη Σάρον Στόουν (Sharon Stone) υποστηρίζοντας ότι όσον καιρό ήταν στη δούλεψή της, η σταρ τη μείωνε διαρκώς για τη φιλιπινέζικη προφορά της τονίζοντας ότι "οι άνθρωποί της είναι ηλίθιοι".

Σύμφωνα με το Radaronline, η γυναίκα εργαζόταν ως νταντά των τριών αγοριών της Στόουν από το 2008 μέχρι το 2011 όταν απολύθηκε, ενώ όλο αυτό τον καιρό, ακολουθούσε την οικογένεια σε κάθε της ταξίδι.

Η Ερλίντα υποστηρίζει ότι πολλές εβδομάδες εργαζόταν ασταμάτητα, ενώ η Στόουν όχι μόνο δεν της πλήρωνε υπερωρίες, αλλά δεν την άφηνε να έχει στο σπίτι τη Βίβλο της (!)

Βέβαια, εκτός από τα εργασιακά, η φιλιπινέζα οικιακή βοηθός θέτει και ρατσιστικά θέματα στη σχέση με την εργοδότριά της καθώς, όπως υποστηρίζει, η 54χρονη πρωταγωνίστρια του "Βασικού Ενστίκτου" την κορόιδευε για την προφορά της και της έλεγε ότι δεν ήθελε να παιδιά της να μιλούν όπως εκείνη.

Όποια και αν είναι η αλήθεια, το γεγονός είναι ότι η μήνυση κατατέθηκε, η δίκη θα γίνει και το ζητούμενο είναι αν η Έλεμεν καταφέρει να αποσπάσει από την πρώην εργοδότριά της το ποσό με το οποίο θεωρεί ότι αποκαθίσταται η τιμή της. Δεν θα είναι και μικρό...

Ζωή Κίττα