Γερμανού: Δεν θέλει να κάνουν photoshop στο Νινιό

24.05.2012
Τη σχέση της με τον Γιώργο Νινιό επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς η Ναταλία Γερμανού στη ραδιοφωνική της εκπομπή.

Η παρουσιάστρια δεν έδειχνε διατεθειμένη να μιλήσει για τον έρωτα που ζει τους τελευταίους δύο μήνες και μπορεί ο Βασίλης Δρυμούσης να μην την άφησε σε χλωρό κλαρί και συνέχεια να την πείραζε για το δημοσίευμα περιοδικού που αποκάλυπτε τη σχέση της, εκείνη εκεί... βράχος. Δεν της έβγαζε κουβέντα.

Αρκέστηκε, όμως, να πει το παράπονο της για το ΟΚ, που «πείραξε» την επίμαχη φωτογραφίας της με το Νινιό, τον οποίο είχαν κάνει... 20χρονο φιγουρίνι. Αγνώριστος ο ηθοποιός και τη δουλειά του περιοδικού τη ζήλεψε μέχρι και ο... Φουστάνος.

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω ένα περιοδικό που αγαπώ και μάλιστα με διευθυντή που είναι πολύ καλός φίλος. Αλλά θα πω μόνο ένα πράγμα στο ατελιέ: “στις γυναίκες κάντε όσο photoshop θέλετε, στους άντρες όχι. Σε μένα σβήστε τα όλα, αλλά όταν ο άλλος είναι τόσο γοητευτικός, δεν μπορείς να τον κάνεις έτσι με το photoshop. Τους άντρες μην τους ξε-ξε-ξεσκίζετε με το photoshop!”»

Ο Δρυσούσης πάντως δεν έλεγε να αφήσει το θέμα να περάσει έτσι κι επέμενε. Έτσι, με αφορμή τη σχέση του Γιάννη Μαρακάκη εμ την κόρη του Πέτρου Μαντούβαλου την πέταξε την σπόντα του. «To ζευγάρι είναι μαζί ένα χρόνο και δεν κρύβει τον έρωτα του, σε αντίθεση με κάποιους άλλους».

Η Ναταλία το έπιασε το υπονοούμενο και του απάντησε:«Στα λόγια μου έρχεσαι… ένα χρόνο είναι μαζί» και ο Δρυσμούσης δεν το άφησε να πέσει κάτω: «Δηλαδή να περιμένουμε 10 μήνες;» τη ρώτησε. Και η έμμεση επιβεβαίωση από τη Ναταλία μόλις δόθηκε: «Ναι ναι δέκα μήνες!»