Βίσση: Μιλάει για τον θάνατο του πατέρα της

24.05.2012
Για τον θάνατο του πατέρα της και τις άσχημες στιγμές που πέρασε πριν λίγες μέρες μίλησε η Άννα Βίσση σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον πόνο της απώλειας και το θάνατο, ενώ αποκάλυψε ότι μέσα σε τρία χρόνια έχασε τρία αγαπημένα της πρόσωπα. «Έχασα τρία αγαπημένα άτομα μέσα σε τρία χρόνια… Ο θάνατος είναι μέρος της ζωής μας και μόνο με αγάπη ξεπερνάει κανείς τις άσχημες στιγμές της ζωής του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Είναι άσχημο να χάνεις ανθρώπους που αγαπάς, ειδικά τον μπαμπά ή την μαμά. Ήταν μια στιγμή που μετράς πόσους φίλους έχεις, πόσους φίλους έχει η οικογένειά μου και συνειδητοποίησα πόσο σημαντική είναι η αγάπη και, κυρίως, η οικογενειακή».

Για να καταλήξει: «Γι’ αυτό η ζωή μας έχει αξία, γιατί ξέρουμε ότι θα την χάσουμε. Σε αυτές τις στιγμές πιστεύω ακόμα περισσότερο στην αγάπη». Η ζωή συνεχίζεται, λοιπόν και η Άννα αυτές τις μέρες θα κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι με τον τίτλο «Τυραννιέμαι», ενώ αποκάλυψε ότι πρωταγωνιστής στο κλιπ θα είναι ο Αποστόλης Τότσικας!