Τι θα γινόταν αν η Ελευθερία έβγαινε πρώτη;

24.05.2012
Πιθανά σενάρια μέσα στο χάος που επικρατεί τα οποία στόχο έχουν να επηρεάσουν μεγάλους ηγέτες και να σωθεί αυτή η χώρα από την αιώνια γιουροβισιονική κατάρα που μας κυνηγάει.

Μέχρι να φέρει η Έλενα Παπαρίζου την πολυπόθητη πρωτιά στην Ελλάδα με το "Number One" το 2005, τότε που έμαθε στην Ευρώπη να παίζει λίρα και να πέφτουν στοιχήματα μέχρι που φτάνουν τα ατελείωτα πόδια της Ελληνοσουηδέζας νικήτριας, υπήρχε μία γκρίνια χωρίς αύριο για την αιώνια κατάρα της ελληνικής αποστολής.

Δηλαδή ότι κάθε φορά που συμμετέχουμε ση Eurovision, μία σατανική σκευωρία στήνεται εναντίον μας από διαβολικούς κατασκόπους και επαγγελματίες μάγους βουντού και δεν μας αφήνουν να βγούμε πρώτοι.

Το πρόβλημα είναι πως και μετά τη νίκη της Παπαρίζου, αυτό συνεχίζεται. Τα μάγια δεν έχει καταφέρει να τα λύσει κανείς όσα ξόρκια κι αν έχει δοκιμάσει με πόδια βατράχων, τρίχες ιερών αγελάδων και μπαγιάτικο τζατζίκι. Γιατί πώς να το κάνουμε- γουστάρουμε τη μίρλα, ψοφάμε για μία θέση στο γιοροβισιονικό πάνελ και δίνουμε όλες τους 12 points στην παντοτινή πρόεδρο της διοργάνωσης Δάφνη Μπόκοτα που θα είναι πάντα πρώτη και καλύτερη σχολιαστής στις καρδιές μας.

Οι μεσημεριανές και πρωινές εκπομπές στήνουν πάρτυ. Δέχονται βιογραφικά overqualified κι έμπειρων πανελιστριων που μπορούν να περάσουν από ακτινογραφία στους διαγωνιζόμενους καλύτερες κι από το βιονικό βλέμμα του σούπερμαν. Και να μας διαφωτίσουν φυσικά για όσα συμβαίνουν μέσα από τη στολή του Εξολοθρευτή Μιχάλη Ρακιτζή και τη φούστα της Καλομοίρας.

Φέτος η αφροδισιακή Ελευθερία Ελευθερίου σου κολλάει μέχρι και στον ύπνο σου το «Oh oh oh» από το κομμάτι της «Aphrodisiac» με το οποίο μας εκπροσωπεί στη Eurovision με βάση το Αζερμπαϊτζάν και λίγες μέρες πριν τις δεύτερες εκλογές, επιχειρεί να εξυψώσει το εθνικό φρόνημα. Χωρίς να φωνάξει «εγέρθητι» αλλά με την κυπριακή τσαχπινιά και τα (στα όρια του κιτς) κοχύλια του Κωνσταντίνου Ρήγου. Καλά μέχρι εδώ. Το θέμα είναι αν έβγαινε αυτή τη στιγμή πρώτη με όλο αυτό το χάος που επικρατεί τι θα γινόταν;

1ο σενάριο- Ελευθερία ή θάνατος.
Της κάνει πρόταση το (σελεμπριτο)ΛΑΟΣ να μπει στο ψηφοδέλτιο δίπλα στη χωριάτισσα του Κωστάκη, Βάνα Μπάρμπα.

2ο – Αι αμ Αφροντίσιακ Χελίν.
Το Δ.Ν.Τ μας διαγράφει το χρέος, μένουμε για πάντα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η Κατερίνα Μουτσάτσου ηρεμεί επιτέλους.

3ο – Κορώνα ή γράμματα.
Τα ευρωνομίσματα αλλάζουν. Έχουν πλέον το πρόσωπο της με ταγκάρισμα God save the Aphrodisiac Queen.

4ο –Η Μέρα της μαρμότας.
Ζήτω κερδίσαμε και τα μάγια λύνονται μόνα τους από την τόση χαρά. αλλά τα μεσημεριανά δεν σταματούν να γκρινιάζουν. Γιατί ο καμεραμαν δεν έκανε πολλά κοντινά στο κορίτσι μας, ο ήχος την αδίκησε και το πάτωμα της σκηνής δεν ήταν λείο. Και γιατί έτσι πρέπει.

5ο- Ελευθερία for president
Ακυρώνεται ο δεύτερος γύρος των εκλογών. Μετά τη μεγάλη νίκη στον διαγωνισμό γίνεται δημοσκόπηση και το 99.9% των Ελλήνων δε θέλει να ψηφίσει επειδή νιώθουν πλήρεις και δε μπορούν ν' αντέξουν άλλο άγχος για εκλογικά αποτελέσματα. Η Ελευθερία γίνεται πρωθυπουργός και ο Σταύρος Θεοδωράκης αφιερώνει ολόκληρη εκπομπή για πάρτη της.

...με τη Νίκη!

Κ.Π