Πάνω σε ποιον σταρ ούρησε η Νικόλ Κίντμαν;

29.05.2012
Έχει βαρεθεί τις χολιγουντιανές υπερπαραγωγές η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και θέλει να στραφεί σε μικρότερες και ίσως πιο ποιοτικές δουλειές. Μήπως, όμως, το παράκανε;

Ο τελευταίος ρόλος της Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) είναι αυτός της Σαρλότ Μπλες (Charlotte Bless) στην ταινία "The Paperboy" που παρουσιάστηκε αυτές τις μέρες στο φεστιβάλ των Κανών.

Η ταινία έχει διχάσει τους κριτικούς, όμως η αλήθεια είναι ότι στο τέλος της παρουσίασης το κοινό χειροκροτούσε όρθιο επί 8 λεπτά.

Πάντως, ανεξάρτητα από τις κριτικές, η ταινία περιλαμβάνει δύο σκηνές της 44χρονης σταρ που θα συζητηθούν δεόντως. Η μία αφορά στο εντυπωσιακό –τηλεπαθητικό- σεξ που μοιράζεται η πρωταγωνίστρια με τον Τζον Κιούζακ (John Kuzac) και η άλλη στο κατουρηματάκι που έριξε η σταρ στον έτερο συμπρωταγωνιστή της, Ζακ Έφρον (Zac Efron).

Κι όμως, όπως αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης της ταινίας, η εν λόγω σκηνή δεν κόπηκε επειδή η ίδια η Κίντμαν το απαίτησε.

Σε συνέντευξη που έδωσε το περιοδικό "GQ", ο Λι Ντάνιελς (Lee Daniels) αποκάλυψε αρχικά ότι είχε μεγάλο άγχος για αυτή τη σκηνή έτσι ήταν από τις πρώτες που γύρισε.

Όταν λοιπόν το γύρισμα ολοκληρώθηκε και η ταινία βρισκόταν στη φάση του μοντάζ ο Ντάνιελς τηλεφώνησε στην Κίντμαν στη μέση της νύχτας –πριν η ταινία φύγει για Κάνες- για να τις εκφράσει τις αμφιβολίες του.

"Νικόλ, δεν μπορώ να το κάνω. Έχω ξεφύγει. Μου φαίνεται ότι το παράκανα. Δεν μπορώ να βάλω αυτή τη σκηνή στην ταινία", είπε ο σκηνοθέτης στην πρωταγωνίστριά του.

"Λι, με έβαλες να κατουρήσω επάνω στον Ζακ Έφρον. Αν δεν βάλεις μέσα τη σκηνή είσαι για τελείως δέσιμο", απάντησε κατηγορηματικά εκείνη μην αφήνοντας κανένα περιθώριο.

Όσο για τον νεαρό Έφρον; Εκείνος φαίνεται ότι διασκέδασε περισσότερο από όλους στο γύρισμα της συγκεκριμένης σκηνής, αφού σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, δεν μπορούσε να κρύψει το χαμογελάκι του. Παρόλο που έπρεπε να παίζει τον λιπόθυμο. Δεν είχε και άδικο ο καημένος…

Ζωή Κίττα