Η περίεργη ερωτική διάθεση της Θεοδωρίδου

29.05.2012
Μας έχει μπερδέψει η Νατάσσα Θεοδωρίδου τελευταία, μας έχει μπερδέψει. Από τη μία διαβάζουμε σε δημοσιεύματα περιοδικών ότι βγαίνει με το νεαρό ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά.

Και από την άλλη, εκείνη επιμένει ότι είναι «μόνη» και το απολαμβάνει, αλλά τις τελευταίες μέρες τα post της στο Twitter μας μπερδεύουν. Η ερωτική διάθεση της αοιδού είναι έντονη και μια γρήγορη ματιά να ρίξεις στο Twitter, το καταλαβαίνεις.

Αυτό που δεν καταλαβαίνεις, όμως, είναι αν βρίσκεται σε καλή φάση. Γιατί εκεί που ανεβάζει στίχους όλο νόημα, του τύπου: «Σ΄ αγαπώ όχι μόνο γι΄ αυτό που είσαι, αλλά γι΄ αυτό που είμαι όταν είμαι μαζί σου. Σ΄ αγαπώ, για τον εαυτό που βγάζεις από μέσα μου. Σ΄ αγαπώ γι΄ αυτό που με κάνεις να είμαι», εκεί ανεβάζει καψουροτράγουδα και τραγούδια πόνου....

«Έσπασε η νύχτα δυο κομμάτια» του Αντώνη Ρέμου, «Της νύχτας τα ηχεία» του Δημήτρη Μητροπάνου, το «Έφυγα έφυγα» του Γιάννη Πάριου είναι κάποια από τα κομμάτια που αρέσουν στην αοιδό. Για να μην πούμε για το τελευταίο της σχόλιο. «Ένας κερδίζει στην αγάπη κι άλλος χάνει… μα όποιος κέρδισε δεν είναι ο νικητής…»