Τι έκλεψαν από τη βαλίτσα της Κιμ Καρντάσιαν;

30.05.2012
Έξαλλη φέρεται να είναι η 31χρονη ριάλιτι σταρ με τον βρετανικό εθνικό αερομεταφορέα (!) υποστηρίζοντας ότι κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού της, χάθηκαν πολύ ιδιαίτερα για εκείνη πράγματα.


Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) κατηγορεί την εταιρεία British Airways ότι της "έκλεψε αντικείμενα που δεν μπορούν να αντικατασταθούν" από τη βαλίτσα της.

Συγκεκριμένα, επιστρέφοντας από το πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο, η Κιμ αντιλήφθηκε ότι ορισμένα πολύ αγαπημένα της αντικείμενα είχαν κάνει φτερά και φρόντισε να το επικοινωνήσει όσο καλύτερα μπορεί σε όλο τον κόσμο.

ίμαι πολύ απογοητευμένη από την British Airways που άνοιξε τη βαλίτσα μου και πήρε μερικά πολύ ιδιαίτερα για μένα κομμάτια. Μερικά έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία και είναι αναντικατάστατα", έγραψε στο Twitter της η Καρντάσιαν αναπολώντας τις μέρες που "κανείς μπορούσε να κλειδώσει τη βαλίτσα του.

Κατά τα άλλα, οι φήμες θέλουν την Κιμ Καρντάσιαν να τα έχει βρει ξανά με μια παλιά καλή της φίλη, με την οποία όμως στο μεταξύ είχαν γίνει μαλλιά κουβάρια.

Η Κιμ και η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) ήταν πολύ στενές φίλες στο παρελθόν, όμως όταν η πρώτη έγινε… πιο διάσημη από τη δεύτερη, η σχέση τους χάλασε. Μέχρι πρόσφατα που λέγεται ότι συναντήθηκαν τυχαία και οι δύο γυναίκες έδειξαν ότι άφησαν πίσω τους τα όποια προβλήματα…

Ζωή Κίττα