Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πάσχει απο διάσπαση προσοχής

01.06.2012
Κι άλλες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την πριγκίπισσα της ποπ η οποία φαίνεται ότι έχει πολλά "μέτωπα" ανοιχτά!


Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", υπάρχει λόγος που η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) σηκώνεται κάθε τρεις και λίγο από την καρέκλα της στην κριτική επιτροπή του X Factor και δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με ντιβίστικα καπρίτσια, όπως είχε αναφερθεί αρχικά.

Η 30χρονη σταρ λέγεται ότι πάσχει από Σύνδρομο Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας γεγονός που της κάνει πολύ δύσκολο να συγκεντρωθεί σε ένα πράγμα για αρκετή ώρα, εξ ου και κάνει μόνη της διαλείμματα, όταν νιώθει ότι τα χρειάζεται.

"Η Μπρίτνεϊ διαγνώστηκε με διάσπαση προσοχής στην εφηβεία και μάλιστα ακολούθησε μέχρι και φαρμακευτική αγωγή γι' αυτό", μεταφέρουν πηγές τονίζοντας όμως ότι οι γιατροί που την κουράρουν τα τελευταία χρόνια θεωρούν ότι τα φάρμακα δεν βοηθούν και τα έχουν κόψει.

Όσο για το "αφεντικό" της στο τάλεντ σόου; Ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) λέγεται ότι "κατανοεί πλήρως την κατάσταση και δίνει στην Μπρίτνεϊ όσο χρόνο και χώρο χρειάζεται για να… επανέρχεται κάθε φορά δριμύτερη".

Κατά τα άλλα, φαίνεται ως η Σπίαρς είναι πολύ τυχερή αφού έχει πάντα στο πλευρό της τον αρραβωνιαστικό και φύλακα άγγελό της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick) ο οποίος φροντίζει ώστε να μην νιώσει ούτε μια στιγμή μόνη.

Ζ. Κ.