Απελπισμένος ο Κάουελ με τη Μπρίτνεϊ

11.06.2012
Η συμμετοχή της πριγκίπισσας της ποπ στην κριτική επιτροπή του φετινού X Factor αναμενόταν με μεγάλη ανυπομονησία, όμως τα πράγματα δεν ξεκίνησαν και τόσο καλά…


Τα τελευταία νέα για την υγεία της Μπριτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) συγκλόνισαν τον κόσμο, αλλά περισσότερο από όλους τάραξαν τον Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) ο οποίος λέγεται ότι "το φυσάει και δεν κρυώνει".

Το "γκανιάν" του αρχικριτή προκύπτει προβληματικό πριν καλά καλά ξεκινήσει η σεζόν αφού η 30χρονη σταρ γύρω από την οποία σκόπευε να στηριχθεί όλο το σόου δεν δείχνει να ανταπεξέρχεται ούτε καν στις βασικές της υποχρεώσεις.

Η Σπίαρς πάσχει από διάσπαση προσοχής, γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι δεν μπορεί να προσηλωθεί σε κάτι για πολλή ώρα, γι' αυτό και αναγκάζεται να κάνει πολλά και συχνά διαλείμματα κατά τη διάρκεια των ακροάσεων.

Ο Κάουελ, λέγεται ότι ήταν ενήμερος για την κατάσταση, αλλά όταν η θεωρία πέρασε στην πράξη, κατάλαβε ότι τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από όσο μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

"Ο Σάιμον έχει συνεργαστεί με πολλές διασημότητες και ξέρει να χειρίζεται τις παραξενιές τους, όμως αυτό της Μπρίτνεϊ ξεπερνάει τα όρια", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Closer" υπογραμμίζοντας τον εκνευρισμό που μεταφέρουν στα γυρίσματα οι άνθρωποι που απαρτίζουν την "ομάδα της Σπίαρς" και έχουν λόγο στα πάντα: από το φαγητό και τα ρούχα μέχρι το ποιος της μιλάει και πότε.

"Είναι τόσο απρόβλεπτη που σηκώνεται και φεύγει από το σετ χωρίς να μιλήσει σε κανέναν είτε γιατί πείνασε ξαφνικά, είτε γιατί θέλησε να… ξεμουδιάσει", μεταφέρουν οι πηγές, συμπληρώνοντας ότι για να ξαναγυρίσει πρέπει να πάει κάποιος να της θυμίσει ευγενικά ότι… έχουν γύρισμα.

Γενικά, πάντως, "ούτε ψύλλος στον κόρφο του Σάιμον Κάουελ".
Ζ. Κ.