Βανδή: «Έχουμε κόψει τα γκομενικά με το Ντέμη»

11.06.2012
Πιο ώριμη και κατασταλαγμένη νιώθει η Δέσποινα Βανδή στα 42 της χρόνια, η οποία γι ακόμη μία φορά δηλώνει ότι και κυτταρίτιδα έχει και ρυτίδες και δίαιτα δεν κάνει.

(Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, το κορμί 20αρας που διαθέτει, το έχει αποκτήσει από γυμναστική). Η αοιδός μίλησε και για το Ντέμη Νικολαϊδη και πώς είναι η σχέση τους μετά από 9 χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

Παραδέχτηκε πως αν τον γνώριζε σήμερα και πάλι θα τον ερωτευόταν. «Με γοητεύει πάρα πολύ το μυαλό του, με γοητεύει πάρα πολύ αυτό που είναι ο Ντέμης, μέχρι και σήμερα. Είμαι περήφανη γι΄ αυτόν. Είναι ένας άνθρωπος με ήθος και αρχές. Ακολουθεί πάντα τα πιστεύω του, που τα διέπει με τετράγωνη λογική». Και πότε βγήκαν οι δυο τους ρομαντικό ραντεβού; «Οι δυο μας μόνο; δεν θυμάμαι! Το κάναμε παλιότερα μέχρι που γεννήθηκε και ο Γιώργος. Τότε πάψανε αυτά τα… γκομενικά. Μετά είχαμε πιο πολύ την ανάγκη να βγούμε με κάνα φίλο να πούμε καμιά κουβέντα».

Η Βανδή μιλάει και για τη φιλία και το «ξεσκαρτάρισμα» φίλων που έχει κάνει. «Με το “μεγαλώνω” έρχονται κι άλλα πράγματα. Ωριμάζεις, φιλοσοφείς, γίνεσαι πιο ψύχραιμος, πιο λογικός και λιγότερο παρορμητικός. Και μπορεί να έχεις κάνει κι ένα ξεσκαρτάρισμα των φίλων και γενικότερα των ανθρώπων που αξίζει να έχεις δίπλα σου. Ισορροπείς διαφορετικά και δεν μένεις στην επιφάνεια». Και γι ακόμη μία φορά στέλνει το μήνυμα της σε όλες τις γυναίκες:

«Και κυτταρίτιδα έχουμε και ρυτίδες και απ΄ όλα. Θέλω ν΄απομυθοποιήσω αυτό που βλέπει η μέση γυναίκα στα εξώφυλλα. Κυρίες μου δεν είμαστε έτσι!»