«Πετσοκόβουν τον μισθό της Ελένης Μενεγακη;

13.06.2012
Της μόδας είναι αυτό τον καιρό η... επαναδιαπραγμάτευση και τα «κουρέματα» και φευ για η Ελένη Μενεγάκη, όπως ακούγεται, δεν θα το γλιτώσει το... hair cut.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Alpha ελέω κρίσης και δύσκολων καιρών καλεί το Λενιώ σε μία εφ’ όλης της τηλεοπτικής ύλης συζήτηση με βασικό θέμα (τι άλλο;) το γενναίο συμβόλαιο της, που λήγει του χρόνου. Αλλά είπαμε, οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι, και η παρουσιάστρια με το που θα ρίξει αυλαία η εκπομπή της και πριν φύγει για Άνδρο και διακοπές, θα ξεκινήσει τις επαφές της με το κανάλι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Alpha προτίθεται να της κάνει ένα γενναίο «κουρεματάκι» στις αποδοχές μέχρι και 40%, παρακαλώ. Αυτό δεν θα αφορά μόνο τα μισθά της Ελένης, αλλά και το συνολικά το μπάτζετ της εκπομπής, που ούτως ή άλλως είναι περιορισμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι φέτος είχε αποφασιστεί η εκπομπή να κάνει μία εξόρμηση στα Χανιά (όπως πέρυσι με τη Νάξο), αλλά τελικά ακυρώθηκε επειδή η Κρήτη κρίθηκε απαγορευτική από πλευράς κόστους. Και ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα βγουν από το στούντιο και πού θα πάνε.

Κι έρχεσαι τώρα εσύ κι αναρωτιέσαι το εξής απλό: Θα δεχτεί η Ελένη την... επαναδιαπραγμάτευση; Και αν δεν τη δεχτεί, τι θα συμβεί; Πολλοί είναι εκείνοι, που πιστεύουν ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν, αλλά αν η παρουσιάστρια δε δεχτεί το «κούρεμα», τότε θα της προταθεί το «σχέδιο Β». Που όπως λένε μεταξύ άλλων προβλέπεται επέκταση του συμβολαίου κατά έναν χρόνο.