Βρε πώς άλλαξε η Άνιστον από το γυμνάσιο!

14.06.2012
Και επειδή ως γνωστός κανείς σε αυτό τον κόσμο δεν… φυτρώνει, πάντα υπάρχει κάτι καινούριο που προκύπτει από τα παλιά –ειδικά για τους πιο διάσημους.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της σόουμπιζ και έχουν ειπωθεί πάρα πολλά για την αειθαλή όψη της.

Έχει όμως, όπως όλοι, παρελθόν. Και αυτή τη φορά ανέλαβε να το αποκαλύψει ο πρώτος της έρωτας, ο οποίος τυγχάνει Ελληνάρας και ακούει στο όνομα Αντώνης Τσιλιμπάρης (Adonis Tsilimparis κατά το πιο αμερικανικό!)

Ο 43χρονος συνθέτης μουσικής για τηλεόραση έβγαινε με τη συνομήλική του Τζεν την εποχή που και οι δύο ήταν μαθητές στο Σχολείο Ρούντολφ Στάινερ (Rudolf Steiner School) της Νέας Υόρκης.

"Άγαρμπη, φτωχή και απεγνωσμένη για αγάπη, ιδιαίτερα αφού τους εγκατέλειψε ο πατέρας της", είναι μερικά από τα στοιχεία που αποκαλύπτει ο Αντώνης σήμερα προσθέτοντας ότι "ενώ ήταν αρκετά έξυπνη, το έπαιζε χαζή για να τραβάει την προσοχή των γύρω".

Όσο για τη σχέση της με την υποκριτική; Η Άνιστον είχε καταλάβει από νωρίς την κλήση της και διέπρεψε μέσα από τη σχολική ομάδα θεάτρου, παρόλο που ένας από τους πρώτους της δασκάλους την είχε φρενάρει υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καθόλου ταλέντο. Μάλλον θα το έχει μετανιώσει πια…

Κατά τα άλλα, η Τζένιφερ πριν από λίγες μέρες γιόρτασε τον έναν χρόνο σχέσης με τον αγαπημένο της Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) συνοδεύοντάς τον σε επαγγελματικό ταξίδι στο Παρίσι. Τι πιο ρομαντικό;

Ζ.Κ.