Μαλίν Άκερμαν: Έγδυσα τον Τομ Κρουζ με τα δόντια!

14.06.2012
Το ταλέντο μπορεί να εμφανιστεί σε πολλές μορφές και η νεαρή ηθοποιός φαίνεται ότι έχει χτυπήσει "φλέβα" σε έναν πολύ ιδιαίτερο τομέα που αφορά κυρίως τους άντρες.

Η Μαλίν Άκερμαν (Malin Akerman) είναι μια ηθοποιός που θα συζητηθεί ιδιαίτερα αυτό τον καιρό λόγω της συμμετοχής της στην ταινία "Rock of ages" και ειδικά εξαιτίας μιας καυτής σκηνής που μοιράζεται με τον πρωταγωνιστή της, Τομ Κρουζ (Tom Cruise).

Στην ταινία, της οποίας το τρέιλερ μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο 49χρονος σταρ ερμηνεύει τον θρύλο της ροκ Στέισι Τζαξ (Stacee Jaxx) και η 34χρονη σουηδέζα ηθοποιός τη δημοσιογράφο που τον ακολουθεί για συνέντευξη και καταλήγει να τον γδύνει με τα δόντια της. Στην κυριολεξία.

"Βρεθήκαμε πολύ κοντά ο ένας στα ιδιαίτερα σημεία του άλλου. Όμως η όλη σκηνή ήταν τόσο καλά χορογραφημένη που όλα έγιναν τέλεια. Και προφανώς είμαι επαγγελματίας στο να βγάζω δερμάτινα παντελόνια με τα δόντια", αστειεύτηκε η Άκερμαν μιλώντας στο USA Today προσθέτοντας ότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να κάνει τον συνάδελφό της να την εμπιστευτεί. Εύγε!

"Στο κάτω κάτω, μιλάμε για έναν ηθοποιό που πηδάει από ουρανοξύστες και σκοτώνει χίλιους κακούς στο λεπτό για πλάκα", συνέχισε η Μαλίν Άκερμαν που σίγουρα απολαμβάνει την ευκαιρία που της δόθηκε. Η συνέχεια στη μεγάλη οθόνη.

Ζ. Κ.