Το συγκινητικό μήνυμα της Ριάνα στον μπαμπά της

18.06.2012
Η διάσημη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και χθες είχαμε ακόμη μια απόδειξη για του λόγου το αληθές.


"Μπαμπά, μακάρι να ήσουν εδώ", έγραψε η Ριάνα (Rihanna) δίπλα σε μια αγουροξυπνημένη φωτογραφία της που πόσταρε στον λογαριασμό της στο Twitter χθες, ανήμερα της γιορτής του πατέρα.

Αμέσως μετά, η 24χρονη σταρ ανέβασε ακόμη μια φωτογραφία με την ίδια και τον μπαμπά της, Ρόναλντ Φέντι (Ronald Fenty) σε μια πρόσφατη δημόσια εκδήλωση, με τη λεζάντα "Big Daddy".

Η σχέση της Ριάνα με τον πατέρα της έχει γίνει θέμα συζήτησης και στο παρελθόν καθώς εκείνη χρειάστηκε να "καταπιεί" το γεγονός ότι ενώ νόμιζε ότι ήταν για εκείνον το "μοναδικό κορίτσι στον κόσμο", προέκυψε ότι ο κύριος Φέντι είχε ακόμη τρία διαφορετικά παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες πριν ακόμη γνωρίσει τη μαμά της.

Όμως, περασμένα ξεχασμένα! Τώρα είναι όλοι μια ευτυχισμένη μεγάλη οικογένεια.

Κατά τα άλλα, η Ριάνα αποδείχτηκε το "μήλο της έριδος" για τον Κρις Μπράουν (Chris Brown) και τον Ντρέικ (Drake) οι οποίοι λέγεται ότι έκαναν γυαλιά καρφιά κλαμπ στο οποίο βρέθηκαν αμφότεροι πριν από λίγες μέρες.

Χωρίς να είναι τελείως ξεκάθαρο πώς ξεκίνησε ο καυγάς, πληροφορίες θέλουν την παρέα του δεύτερου να είναι πιο οξύθυμη και να αντιδρά άσχημα στη σαμπάνια που τους έστειλε ως δώρο ο Μπράουν. Ο Ντρέικ απάντησε με ένα προσβλητικό σημείωμα και οι φίλοι του πήγαν μέχρι το τραπέζι του Κρις και ύστερα από τις πρώτες βρισιές τα έκαναν όλοι... λαμπόγιαλο. Ο ίδιος ο Μπράουν λέγεται ότι πρόσπαθούσε να κρατήσει χαμηλά τα πνεύματα αλλά μάλλον δεν κατάφερε και πολλά.

Ζ. Κ.