Ο γιατρός του Τζάκσον αργοπεθαίνει στη φυλακή

18.06.2012
Μέσα από τη φυλακή όπου βρίσκεται, ο Κόνραντ Μιούρεϊ (Conrad Murray) εκφράζει φόβους ότι "δεν θα βγει από εκεί ζωντανός".

Ο Μιούρεϊ βρέθηκε ένοχος για τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), καθώς η υπερβολική δόση του ισχυρού ηρεμιστικού "Propofol" που του χορήγησε ως προσωπικός γιατρός του θεωρήθηκε και η μοιραία.

Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, ο Μιούρεϊ ανησυχεί σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κρατείται στις φυλακές του Λος Άντζελες και νιώθει ότι η υγεία του έχει επηρεαστεί πολύ –προς το χειρότερο…

"Μπορεί να μη βγω από εδώ μέσα ζωντανός. Πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο μέρος. Πεθαίνω εδώ μέσα", φέρεται να είπε ο Μιούρεϊ στη δικηγόρο του Βαλερί Βας (Valerie Wass) τονίζοντας ότι "το όλο σύστημα έχει σκοπό να τον ξεκάνει".

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, ο γιατρός βγαίνει στον καθαρό αέρα μόνο μια φορά τον μήνα και αλλάζει εσώρουχα μία φορά την εβδομάδα, ενώ η υγεία του έχει επιδεινωθεί σοβαρά, από τα πιο απλά συμπτώματα στα νύχια, το δέρμα και τα μαλλιά του, μέχρι μια πιο σοβαρή ανησυχία για πιθανό όγκο στον εγκέφαλο!

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες του TMZ μεταφέρουν ότι ο Κόνραντ Μιούρεϊ έχει ζητήσει επανειλημμένα ιατρική περίθαλψη αλλά όλες οι προσπάθειες έχουν αποβεί άκαρπες.

Ζ. Κ.