Ξέσπασμα Τόνι: «Έφτυσα αίμα για την Έλενα»

20.06.2012
Ο Τόνι Μαυρίδης μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει τελευταία με την πρώην σύντροφο του Έλενα Παπαρίζου, δεν είχε ανοίξει το στοματάκι του τόσο πολύ όσο έκανε τώρα σε συνέντευξη του στον Μανώλη Μαυρομουστακάκη.

Και τι δεν είπε ο Τόνι για τα χρόνια που πέρασε με την Έλενα, για το πόσο έχει κοπιάσει για να φτάσει εκείνη εκεί που έφτασε και για το ότι είναι ο αφανής ήρωας της υπόθεσης.

Άραγε πώς νιώθει όταν τον χαρακτηρίζουν ανεπάγγελτο; "Το να βγαίνεις έξω και να λες τι δουλειά κάνεις, φυσικά και δεν είναι κακό. Εμένα η δουλειά μου, είναι μουσικός. Γράφω τραγούδια. Αυτή είναι η δουλειά μου και την κάνω από 16 χρονών. Τώρα το ότι ο κόσμος δεν το γνώριζε, ήταν καθαρά δική μου επιλογή, γιατί ήμουνα με την Έλενα. Δεν είχα κανέναν λόγο να πάω να το δημοσιεύσω. Αλλά,...επειδή έβλεπα και άκουγα διάφορα, όπως "Ο Τόνυ τελικά τι ήτανε; Ένας χαραμοφάης; Ένας που έτρωγε μόνο τα λεφτά της Έλενας;", είπε και ελάλησε ο Τόνι.

Δηλαδή τι σημαίνει αυτό ακριβώς; "Με λίγα λόγια ισχύει το εξής: Ο Τόνυ δουλεύει πολύ σκληρά! Έχει φτύσει αίμα για να φτάσει η Έλενα εδώ που είχε φτάσει. Αυτό, δεν στήνεται ούτε σε μία μέρα..κι ούτε μπορεί να το στήσει κάποιος μόνος του. Είναι ένα πράγμα ομαδικό. Η δουλειά μου είναι να γράφω τραγούδια. Τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Έλενας - όχι όλες - τις έχω γράψει εγώ. Και ενορχήστρωση και πολλά τραγούδια τα έγραψα εγώ", είπε τονίζοντας πως στην ουσία ήταν ο αφανής ήρωας της υπόθεσης!

Και γιατί αυτό δεν τον ήξεραν πολλοί; "Ο Τόνυ ως γνωστόν, δεν έβγαινε ποτέ στα κανάλια. Δεν ήταν η δουλειά του. Δεν είχε λόγο να το κάνει από τη στιγμή που ήταν καλά με τον εαυτό του και η Έλενα καλά μ' αυτόν." είπε με ειλικρίνεια ο Μαυρίδης!

Άραγε τι έγινε τελευταία και αποφάσισαν αμφότεροι να αδειάσουν τη σχέση και να μιλήσουν ανοιχτά; "Με την Έλενα τα είχαμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Είπαμε, χωρίζουμε, τελείωσε αυτό το πράγμα ρε παιδί μου, ο καθένας θα πάρει αυτό που δικαιούται. Η κατάληξη ήταν - το χο ξαναπεί στο "Θέμα" αυτό - να διεκδικεί να μου πάρει τα μηχανήματα από ένα στούντιο που έχω στο Ελληνικό. Διεκδικεί να μου πάρει αυτά τα μηχανήματα.", δήλωσε ο Τόνι. Και συνεχίζει επιβεβαιώνοντας πως τα διεκδικούσε: "Γιατί προχθές μάθαμε ότι αποσύρει όλα τα εξώδικα και όλες τις αγωγές.", όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε λέγοτνας πως αυτό κάτι άλλο κρύβει από πίσω: « Έτσι όπως θέτουν το θέμα τα περιοδικά, ναι, δείχνει μια πολύ καλή διάθεση. Αλλά εγώ, πιστεύω πως δεν είναι ο λόγος αυτός. Την καλή διάθεση, θα μπορούσαμε να την έχουμε και πριν έξι μήνες. Θα μπορούσαμε να την έχουμε και πριν τρεις μήνες και πριν έναν μήνα." και συνεχίζει: "Εγώ πιστεύω, είμαι σίγουρος, πως επειδή η Έλενα τόσα χρόνια, είχε το προφίλ της κοπέλας της διπλανής πόρτας του καλού παιδιού - και ήτανε - με πολλές μεγάλες λάθος κινήσεις από τη μέρα που χώρισε μέχρι σήμερα, με τις κακές εμφανίσεις που έκανε, τις συνεντεύξεις που έδινε, έπρεπε αυτό να το σώσουν."

Ελένη Αναστασάκη