Η Τζένιφερ Λόπεζ αμφισβητεί το τεκνό της

06.07.2012
Σύννεφα στον παράδεισο; Τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τη 42χρονη Λατίνα σταρ να έχει δεύτερες σκέψεις για τον 25χρονο έρωτα της ζωής της.

Όταν ερωτεύεται η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) τυφλώνεται –και κουφαίνεται, αφού δεν ακούει τίποτα και κανέναν! Αυτό λένε όλοι οι φίλοι της που από την αρχή δεν είχαν δει με καλό μάτι τη σχέση της με τον 25χρονο χορευτή Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart).

Εκείνη βέβαια, ήξερε μόνο τι ένιωθε και δεν την ένοιαζε τίποτα άλλο.

Όμως, όπως μεταδίδει σήμερα το "Cover Media" η JLo δείχνει σημάδια επαφής με την… πραγματικότητα καθώς φήμες τη θέλουν να ανησυχεί για το τι είδους πατρική φιγούρα θα αποτελέσει ο Κάσπερ της στα 4χρονα διδυμάκια της, Μαξ και Εμ.

"Ο Κάσπερ αγαπά τα παιδιά αλλά δεν φαίνεται να είναι έτοιμος για την όλη ευθύνη που αυτά συνεπάγονται", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "OK!" συμπληρώνοντας ότι παρόλο που ο νεαρός χορευτής δείχνει να απολαμβάνει τα παιχνίδια με τα παιδιά της καλής του, δεν θέλει να γίνει "κανονικός μπαμπάς".

Όσο για την Τζένι; Εκείνη το αγαπά πολύ το αγόρι της και δεν θέλει να του στερήσει την ευκαιρία να χτίσει την καριέρα του οπότε δεν θα τον πιέσει σε τίποτα. Θα πρέπει όμως, σίγουρα, να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές της. Και να ενημερώσει τους άμεσα ενδιαφερόμενους…

Ζ. Κ.