Εμα Στόουν: Είμαι γεμάτη ανασφάλειες

09.07.2012
Φαινομενικά, η νέα πριγκίπισσα του Χόλιγουντ έχει όλο τον κόσμο στα πόδια της. Άρα τι άλλο να θέλει; Κι όμως…


Φέτος είναι η χρονιά της Έμα Στόουν (Emma Stone) καθώς αφενός "σκίζει" με τον ρόλο της στην τελευταία ταινία του Σπάιντερμαν –που στην Ελλάδα περιμένουμε αυτή την Πέμπτη- αφετέρου έχει τον ίδιο τον άνθρωπο αράχνη στην αγκαλιά της και εκτός μεγάλης οθόνης.

Το τελευταίο πράγμα που θα φανταζόταν κανείς ότι έλειπε από την 23χρονη πρωταγωνίστρια είναι το θάρρος. Όμως, όπως παραδέχεται η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "Vogue", η Έμα ομολογεί πως έγινε ηθοποιός "για να ξεπεράσει τις ανασφάλειές της".

"Την πρώτη κρίση πανικού την έπαθα στα 8 μου χρόνια σε σχέση με την εξάρτηση που είχα από τη μαμά μου", παραδέχτηκε η Στόουν συμπληρώνοντας ότι από τη στιγμή που ξεκίνησε την υποκριτική, η καθαρκτική λειτουργία τη βοήθησε απίστευτα.

Κι όμως, τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί καθώς η τεράστια και ξαφνική επιτυχία που γνώρισε της δημιούργησε ένα καινούριο πρόβλημα.

"Ανησυχώ ότι η αναγνωρισημότητά μου θα κάνει τη ζωή μου στη Νέα Υόρκη αφόρητη", τονίζει η Στόουν, εξηγώντας ότι δεν μπορεί να φανταστεί ότι θα μένει κάπου όπου δεν θα μπορεί να κάνει βόλτες ελεύθερα.

Κουράγιο Έμα… Υπάρχουν και τα μεγάλα μαύρα γυαλιά…

Ζ. Κ.