Έξαλλη με την πεθερά η Αντζελίνα

12.07.2012
Χτύπημα κάτω από τη μέση λέγεται ότι δέχτηκε η 37χρονη σταρ από τη μητέρα του συντρόφου της και τώρα δεν ξέρει πώς να χειριστεί την όλη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, η Τζέιν Πιτ (Jane Pitt) έγραψε μια επιστολή μέσω της οποίας προέτρεπε τους αναγνώστες μιας τοπικής εφημερίδας του Μιζούρι να καταψηφίσουν τον Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama) στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, κυρίως λόγω του ότι εκείνος είναι υπέρ των γκέι γάμων.

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Springfield News-Leader" η κυρία Πιτ χαρακτηρίζει τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών –και αντίπαλο του Ομπάμα- Μιτ Ρόμνεϊ (Mitt Romney) "οικογενειάρχη με ηθικές αρχές" επικροτώντας τη θέση του εναντίων των γάμων μεταξύ ομοφυλόφιλων.

Το άκουσε αυτό η Αντζελίνα και κόντεψε να πάθει συγκοπή.

Τόσο η ίδια όσο και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) –που τυγχάνει και γιος της Τζέιν, για να μην ξεχνιόμαστε- έχουν επανειλημμένα ταχθεί υπέρ των γκέι γάμων θέτοντας μάλιστα την νομιμοποίησή τους ως απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουν και στον δικό τους.

Άσε που το διάσημο ζευγάρι ανοιχτά υποστηρίζει τον πρόεδρο Ομπάμα, τον οποίο μάλιστα επισκέφτηκε πρόσφατα στον Λευκό Οίκο.

"Η Τζέιν δεν θέλησε ποτέ να μιλήσει πολιτικά με τη νυφούλα της γιατί ήξερε ότι μόνο προβλήματα μπορούσαν να προκληθούν από κάτι τέτοιο", μεταφέρουν πηγές του RadarOnline τονίζοντας ότι το μόνο μέλημα της κυρίας Πιτ ήταν να έχει καλές σχέσεις με τη μητέρα των εγγονιών της.

Μα καλά… Δεν φανταζόταν τις επιπτώσεις που θα είχε αυτό το γράμμα στους δικούς της; Προφανώς όχι, μεταφέρουν οι πληροφορίες προσθέτοντας ότι η Αντζελίνα προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από το σοκ και έχει αναθέσει στον Μπραντ την ευθύνη "να συνετίσει τη μάνα του γιατί έχει ξεφύγει".

"Η Αντζελίνα ζήτησε από τον Μπραντ να διδάξει στη μαμά του μερικά πραγματάκια γιατί φαίνεται ότι είναι λίγο… μπερδεμένη", μεταφέρουν πηγές τονίζοντας ότι αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, θα αναγκαστεί να πάρει εκείνη τα πράγματα στα χέρια της και το αποτέλεσμα δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο. Για να δούμε…

Ζ. Κ.