Σοκ: αρετουσάριστη και η Αλιμπέρτη στην παραλία

16.07.2012
Και πάνω που νομίζαμε ότι κάποιες γυναίκες είναι σταθερά εκείνες που θα μας κάνανε να ζηλέψουμε τα τέλεια κορμιά τους, έρχονται οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα να μας αλλάξουν μυαλά.

Ο λόγος για την Σοφία Αλιμπέρτη και την φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου με το δερματάκι της να έχει χαλαρώσει αισθητά και την εικόνα της να είναι τελείως διαφορετική από ότι ήταν ως τώρα.

Η έλλειψη γυμναστικής έχει φέρει την χαλάρωση και όσο να πεις αυτό φαίνεται, απόδειξη ότι και εκείνη είναι μια κανονική γυναίκα όπως όλες μας που αν δεν γυμναστεί θα δει το δέρμα της να ζαρώνει, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Ας αποφασίσουμε πλέον ότι όλες οι σταρ δεν είναι όπως τις βλέπουμε στην τηλεόραση γιατί πολύ απλά είναι κανονικές γυναίκες σαν και εμάς που και η μητρότητα και η αγυμνασία έχουν επίδραση επάνω τους! Μπράβο στην Αλιμπέρτη λοιπόν που είναι τελείως ακομπλεξάριστη και χαίρεται την κάθε της στιγμή ενώ δεν τρελαίνεται χύνοντας τόνους ιδρώτα για να δείχνει...φέτες αλλά είναι μια απλή γυναίκα.

Υ.Γ. Το ξανθό της βέβαια έχει “ανοίξει” πάρα πολύ και καλό είναι να περάσει μια βόλτα από το κομμωτήριο!

Ε.Α.