Ο Κάσπερ αποταμιεύει για το δαχτυλίδι της JLo

16.07.2012
Οι κακές γλώσσες θέλουν την 42χρονη σταρ "τρελή και παλαβή" για το αγόρι της, όμως φαίνεται ότι και εκείνος δεν πάει πίσω…


Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" ο Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) κάνει τρελές οικονομίες αυτό τον καιρό για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα λέγεται ότι ο 25χρονος χορευτής ανυπομονεί να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του αλλά θέλει να το κάνει σωστά.

Έτσι, όπως φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί σε φίλους του, ο Κάσπερ μαζεύει χρήματα "για να πάρει στην Τζενι το δαχτυλίδι που της πρέπει".

Οι πρώτες φήμες περί γάμο άρχισαν να κυκλοφορούν τον Δεκέμβριο όταν το ζευγάρι εντοπίστηκε να ψωνίζει κοσμήματα σε κοσμηματοπωλείο του Λος Άντζελες.

Όσο για τους "πόρους" του νεαρού Σμαρτ; Με τα $40.000 την εβδομάδα με τα οποία τον αμείβει ως "καλλιτεχνικό διευθυντή" της περιοδείας της, η καλή του έχει φροντίσει ώστε ο Κάσπερ να έχει χρήματα "να κάνει τα κουμάντα του".

Πάντως, αν όντως η Λόπεζ το πει το ναι, θα μιλάμε για τον τέταρτο γάμο της. Εκτός του Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) από τον οποίο χώρισε πέρσι, η Τζένιφερ υπήρξε παντρεμένή με τον Οτζάνι Νόα (Ojani Noa) και τον Κρις Τζαντ (Cris Judd).

Ζ. Κ.