Στις ανθρωποκτονίες χρεώθηκε ο γιος του Σταλόνε

17.07.2012
Και ενώ ακόμη τα αίτια για τον θάνατο του Σέιτζ Σταλόνε (Sage Stallone) δεν έχουν γίνει γνωστά η υπόθεσή του αλλάζει… χέρια.


Ο 36χρονος γιος του Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Stallone) βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του την Παρασκευή και λόγω των φαρμάκων που βρέθηκαν κοντά στο κρεβάτι του η πρώτη σκέψη ήταν ότι πέθανε από υπερβολική δόση.

Η νεκροψία ολοκληρώθηκε αλλά καθώς τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών μπορεί να πάρουν και μέχρι δύο μήνες μέχρι να ανακοινωθούν, οριστική απάντηση δεν θα έχουμε.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό σήμερα, η υπόθεση Σταλόνε πέρασε από χθες στα χέρια του τμήματος "Ληστειών και Ανθρωποκτονιών" της αστυνομίας του Λος Άντζελες.

Όπως μεταδίδει το ΤΜΖ, η μετακίνηση αυτή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχουν στοιχεία για απόπειρα. "Απλά, το συγκεκριμένο τμήμα χειρίζεται όλες τις υποθέσεις που αφορούν σε 'βαρύγδουπα' ονόματα".

Σύμφωνα με πηγές του δικτύου το πιο πιθανό είναι ως αίτια θανάτου του άτυχου Σέιτζ να οριστούν "τα φυσικά" ή "ένα ατύχημα".

Κατά τα άλλα σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε που έχασε τον πρωτότοκό του, υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από αυτόν που νιώθει ένας γονιός που χάνει το παιδί του.

"Αυτή η τρομερή απώλεια θα μας συντροφεύει σε όλη μας τη ζωή. Ο Σέιτζ ήταν το πρώτο παιδί μας και το κέντρο του σύμπαντος. Σας εκλιπαρώ, λοιπόν, ταπεινά να σεβαστείτε τη μνήμη του γιου μου και να τον αφήσετε να αναπαυτεί στη γαλήνη του", έγραψε ο Σλάι, ο οποίος μετρά μέρες μέχρι να μάθει επίσημα τι σκότωσε τον γιο του.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Daylight" του 1996, όπου ο Σέιτζ Σταλόνε έπαιζε έναν μικρό ρόλο δίπλα στον διάσημο πατέρα του.

Ζ. Κ.