Με τη βελόνα στο χέρι -και- η Μπαρ Ραφαέλι

10.08.2012
Τι "χούι" είναι αυτό πάλι που οι διάσημοι δεν κρατούν τίποτα κρυφό; Ακόμη και στον γιατρό που πηγαίνουν πρέπει να το κοινοποιήσουν!


Μετά την Πάρις Τζάκσον (Paris Jackson) που έκανε το ίδιο πριν από λίγες μέρες, ήρθε η σειρά της Μπαρ Ραφαέλι (Bar Rafaeli) να ποστάρει στο Twitter της μια φωτογραφία τη στιγμή που βρισκόταν στο κρεβάτι του μικροβιολόγου.

Μια εξέταση αίματος χρειάστηκε να κάνει η 27χρονη καλλονή και ενημέρωσε γι' αυτό και τους 279.000 φίλους της στο Twitter. Και μάλιστα με τον πιο γλαφυρό τρόπο.

"Τα μεγάλα κορίτσια δεν κλαίνε", έγραφε η λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία της Μπαρ με την "πεταλούδα" στο χέρι, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ενημερώσει για τη σκληρή προετοιμασία ενόψει της εξέτασης.

"Πηγαίνω για εξετάσεις αίματος και δεν έχω φάει εδώ και 12 ώρες. Λυσσάω της πείνας!", είχε τιτιβίσει η Ραφαέλι, ενώ αξίζει να σημειώσουμε την "εμμονή" και άλλων διασήμων στην κοινοποίηση ντοκουμέντων από το "κρεβάτι του πόνου".

Τόσο η Ριάνα (Rihanna) όσο και η Πινκ (Pink) έχουν ποστάρει φωτογραφίες τους στο κρεβάτι του νοσοκομείου με τον ορό στο χέρι.

Ζ.Κ.