Διαψεύδεται ο γάμος των Μπραντζελίνα

16.08.2012
Γάμο περιμέναμε και γάμο δεν είδαμε. Ο λόγος για το διάσημο ζεύγος του Xόλιγουντ Μπράντ Πιτ (Brad Pitt) και Μπραντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) που συνεχίζουν να κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους σχετικά με την ημερομηνία του γάμου τους.

Φήμες είχαν κυκλοφορήσει την προηγούμενη εβδομάδα που ήθελαν το λαμπρό ζεύγος να δίνει επιτέλους όρκους αιώνιας αγάπης, στο εκκλησάκι που βρίσκεται στον περίβολο της εξοχικής τους κατοικίας, τους πύργους τους στη Γαλλία.

Η κίνηση αλλά και τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το Σατό Μιραβάλ - το οποίο αγόρασε το διάσημο ζευγάρι έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ το 2008 – οδήγησε πολλούς στο συμπέρασμα πως η ώρα του μυστικού γάμου έφτασε ενώ, όπως είχε διαδοθεί από τα ξένα μέσα ενημέρωσης, την είδηση είχε επιβεβαιώσει και ο δήμαρχος του χωριού Κορενς, Mάικλ Λαντζ.

Ο δήμαρχος φέρεται να είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο γάμος να τελεστεί το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, ο ίδιος έρχεται τώρα να διαψεύσει τα όσα γράφτηκαν ενώ αρνείται να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το θέμα του γάμου.

«Ποτέ δε μίλησα με το ζευγάρι και δεν τίθεται ζήτημα περί γάμου. Όλα αυτά είναι ανοησίες» σημείωσε, εμφανώς εκνευρισμένος μιλώντας στο Reuters και συνέχισε: «Έχω δεχτεί περισσότερα από 50 τηλεφωνήματα, το ξέκοψα σε όλους. Αρχίζει και μου τη δίνει στα νεύρα το όλο ζήτημα. Με έχει κουράσει».

Η είδηση του γάμου –τον οποίο περίμενε επτά χρόνια τώρα ο κόσμος της show biz- επιβεβαιώθηκε τον Απρίλιο, όταν ο Μπράντ, μετά από πίεση των παιδιών τους, έκανε επίσημη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Αντζελίνα με ένα μονόπτερο, η αξία του οποίου οποίου ξεπερνά τα 250.000 δολάρια (191.000 ευρώ).

Να υπενθυμίσουμε πως ο γάμος τους θα είναι ο δεύτερος για τον Μπραντ, που υπήρξε παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον και ο τρίτος για την Αντζελίνα, που υπήρξε παντρεμένη με τον Τζόνι Λι Μίλερ(Johnny Lee Miller) αλλά και τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton).

Δ.Γ.