Η Πενέλοπε Κρουζ έγινε σούπερ Μάριο

17.08.2012
Έχει ενσαρκώσει λαμπερούς χαρακτήρες αλλά ο τελευταίος σίγουρα είναι ο πιο περίεργος από όλους! Ο λόγος για την Πενέλοπε Κρουζ που μεταμορφώνεται σε… σούπερ Μάριο!

Η Πενέλοπε Κρουζ φόρεσε φόρμα υδραυλικού, έβαλε μουστάκι και πήγε στο μανάβικο να αγοράσει μανιτάρια… Κι αν νομίζεις πως σου κάνουμε πλάκα έχουμε και βίντεο-ντοκουμέντα!

Η 38χρονη ηθοποιός δεν τρελάθηκε καθώς η μεταμόρφωσή της σε… σούπερ Μάριο έγινε καθαρά και μόνο για τις ανάγκες διαφημιστικού για χάρη της εταιρίας Nintendo.

Μάλιστα στο διαφημιστικό συμμετέχει και η αδελφή της Μόνικα, που πρόσφατα τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας μετά την αισθησιακή της φωτογράφηση.

Σύμφωνα με το ρόλο οι δύο αδελφές περνούν την ώρα τους παίζοντας Nintendo και βάζουν στοίχημα για το ποιά θα κερδίσει, με τη χαμένη να πρέπει να φέρει εις πέρας μιαν αποστολή!

Η ηττημένη, που δεν είναι άλλη από την Πενέλοπε, βάζει μουστάκι και φόρμα υδραυλικού και πηγαίνει να αγοράσει μανιτάρια από μανάβικο, χαιρετώντας αλά Ιταλικά! Λίγο πιο πίσω, στο πλάνο ξεχωρίζουμε την αδελφή Μόνικα να γελά με ικανοποίηση για το χουνέρι της αντιπάλου της.

Κι αν η αγγλική γλώσσα δυσκολεύει πολύ την Πενέλοπε, όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη που παραχώρησε για το περιοδικό W, αυτό δεν την εμπόδισε να συμμετάσχει στη διαφήμιση. Τολμά και «τσαλακώνεται» δείχνοντας πως έχει χιούμορ!

Επιμέλεια: Δήμητρα Γκούντρα