Ο Μπραντ Πιτ μιλά πρώτη φορά για τον γάμο

07.09.2012
Μπορεί να αρραβωνιάστηκαν επίσημα εδώ και μήνες οι Μπραντζελίνα (Brangelina) αλλά κουβέντα για γάμο δεν είχαμε. Μέχρι τώρα δηλαδή…

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) εμφανίστηκε σε εκδήλωση που έγινε με αφορμή ειδική προβολή της τελευταίας του ταινίας "Killing Them Softly" στο Λονδίνο και φυσικά οι δημοσιογράφοι δεν έχασαν ευκαιρία να τον ρωτήσουν για το καυτό ζήτημα.

"Κανένα σχέδιο ακόμη. Εκτός του ότι θα το κάνουμε, δηλαδή", απάντησε ο 48χρονος σταρ μη δίνοντας απολύτως καμία νέα πληροφορία τελικά.

Ντυμένος στα μπεζ, με γυαλιά ηλίου στα μάτια και με μια μικρή αλογοουρίτσα στα μαλλιά, ο Πιτ εμφανίστηκε στο " May Fair Hotel" αποκαλύπτοντας ότι έκανε αυτή την ταινία για τα παιδιά του. Για να την παρακολουθήσουν όταν μεγαλώσουν, δηλαδή…

"Τον τελευταίο καιρό με ενδιαφέρει πολύ να κάνω ταινίες που ξέρω ότι θα απολαύσουν τα παιδιά όταν μεγαλώσουν", ομολόγησε ο Μπραντ αναφερόμενος στον 11χρονο Μάντοξ (Maddox), τον 9χρονο Παξ (Pax), την 7χρονη Ζαχάρα (Zahara), την 6χρονη Σιλό (Shiloh) και τα 4χρονα δίδυμα Βιβιέν (Vivienne) και Νοξ (Knox).

Ζ. Κ.