Σαν βρεγμένη γάτα η Κρίστεν Στιούαρτ στην πρεμιέρα

07.09.2012
Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την 22χρονη ηθοποιό μετά το σκάνδαλο της απιστίας της, αλλά δεν φαίνεται να πήγε και τόσο καλά…


Η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) είχε δύο επαγγελματικές υποχρεώσεις για την Πέμπτη το βράδυ. Μία στην τελετή για τα βραβεία του MTV και μία στην πρεμιέρα της ταινίας της "Στον δρόμο" στον Καναδά.

Διάλεξε τη δεύτερη. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Γιατί είπαμε να κάνει την πρώτη εμφάνιση μετά το… κέρατο, αλλά να την κάνει και μαζί με τον κερατωμένο; Ε, πάει πολύ.

Τη στιγμή, λοιπόν, που ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) ανέβαινε στη σκηνή του Staples Center στο Λος Άντζελες και μάλιστα με αρκετούς από τους συμπρωταγωνιστές τους στο "Twilight", η Κρίστεν περπατούσε στο κόκκινο χαλί κινηματογράφου στο Τορόντο.

Και πάλι όμως, άνετη και χαρούμενη δεν την έλεγες.

Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα μέχρι κάτω από το γόνατο, κεντημένο με πολύχρωμα λουλούδια, ψηλοτάκουνες γόβες και τα μαλλιά της τραβηγμένα πίσω η Στιούαρτ πήρε βαθιά ανάσα και… βγήκε.

Όμως, όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να κρύψει την αμηχανία της, καθώς από το βάδισμα και το στήσιμό της, μέχρι το χαμόγελο και τις κουβέντες της η Κρίστεν ήταν απόλυτα μουδιασμένη.

Ε, δεν είναι και λίγο, εδώ που τα λέμε…

Η νεαρή ηθοποιός άφησε όλον τον κόσμο με ανοιχτό το στόμα όταν πριν από ενάμιση μήνα περίπου παραδέχτηκε ότι απάτησε τον αγαπημένο της με τον σκηνοθέτη της ταινίας "Η Χιονάτη και ο κυνηγός", Ρούπερτ Σάντερς (Rupert Sanders).

Ζήτησε συγνώμη, βέβαια, όμως ακόμη και ο Ρομπ να τη συγχωρήσει, δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνουν το ίδιο και οι θαυμαστές τους που, όπως και να το κάνουμε, έπαθαν σοκ.

Πάντως, το βάπτισμα του πυρός απέναντι στον κόσμο το πήρε η Κρίστεν. Η δεύτερη εμφάνιση θα είναι σίγουρα καλύτερη…

Ζ. Κ.