Η Σακίρα επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη

20.09.2012
Μανούλα θα γίνει σε λίγο καιρό η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της.


Η Σακίρα (Shakira) είναι έγκυος και το ανακοίνωσε η ίδια μέσω της σελίδας της στο Facebook τονίζοντας πόσο ευτυχισμένη είναι η ίδια αλλά και ο σύντροφός της, Τζεράρ Πικέ (Gerard Pique).

"Όπως αρκετοί από εσάς μπορεί να γνωρίζεται, ο Τζέραρντ και εγώ περιμένουμε το πρώτο μας παιδί και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι", έγραψε η 35χρονη ποπ σταρ από την Κολομβία συμπληρώνοντας ότι πρόκειται να τη χάσουμε για λίγο από τη μουσική σκηνή.

"Αποφασίσαμε να δώσουμε προτεραιότητα σε αυτή τη μοναδική στιγμή της ζωής μας και γι' αυτό τον λόγο να αναβάλουμε όλες τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις που ήταν προγραμματισμένες για τις επόμενες μέρες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω στο μουσικό φεστιβάλ iHeartRadio, αλλά είμαι βέβαιη ότι αυτό το σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας θα είναι φαντασμαγορικό. Θα παρακολουθώ από κοντά όλα όσα συμβαίνουν", συμπλήρωσε η Σακίρα ευχαριστώντας στο τέλος το Clear Channel και τους θαυμαστές της "για τη διαρκή αγάπη και κατανόηση".

Η Σακίρα γνώρισε τον 25χρονο άσσο της Μπαρτσελόνα την άνοιξη του 2010 στα γυρίσματα του τραγουδιού "Waka Waka" (This Time for Africa)" που ήταν και το επίσημο τραγούδι του παγκοσμίου κυπέλου εκείνης της χρονιάς. (δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί).