Σίντι Κρόφορντ: Το μακιγιάζ με γερνάει

19.09.2012
Όταν οι συμβουλές ομορφιάς έρχονται δια στόματος ενός από τα πιο διάσημα μοντέλα όλων των εποχών, δεν μπορεί κανείς παρά να δώσει σημασία.


Στα 46 της χρόνια η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) παραμένει εντυπωσιακή. Ωστόσο έχει πλέον αποκτήσει μια νέα φιλοσοφία σχετικά με την εικόνα της και τη μοιράζεται απλόχερα.

"Όσο μεγαλώνω φοράω λιγότερο μέικ απ", παραδέχτηκε μία από τις γυναίκες που καθιέρωσαν τον όρο "τοπ μόντελ" προσθέτοντας ότι το πολύ μακιγιάζ κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται πιο γερασμένη.

Κατά τα άλλα η Κρόφορντ είναι παντρεμένη εδώ και 14 χρόνια με τον ιδιοκτήτη κλαμπ, Ράντι Γκέρμπερ (Rande Gerber) με τον οποίο και έχουν δύο παιδιά, τον 13χρονο Πρίσλεϊ (Presley) και την 11χρονη Κάια (Kaia).

Καθώς ακόμη θυμάται νοσταλγικά τη χρυσή εποχή της στις πασαρέλες, η Σίντι πέρασε στην "αντίπερα" όχθη υπογράφοντας τη δική της σειρά ρούχων για την αλυσίδα C&A.

"Στόχος μου είναι να βοηθήσω στον σχεδιασμό άνετης, καθημερινής μόδας", παραδέχτηκε η Κρόφορντ ομολογώντας ότι "ήταν πάντα όνειρό της να έχει τη δική της φίρμα".

Ζ. Κ.