Μπαμπάς από... τηλεφώνου ο Τομ Κρουζ

21.09.2012
Και ενώ οι κακές γλώσσες θέλουν τον 50χρονο σούπερ σταρ να έχει εγκαταλείψει την κόρη του για να κάνει ντόλτσε βίτα, έρχονται νέα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.


Ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) δεν έχει φωτογραφηθεί δημόσια μαζί με τη Σούρι (Suri) για περίπου 50 μέρες, γεγονός που έκανε μεγάλη μερίδα του Τύπου να τον κακοχαρακτηρίσει ως πατέρα, θεωρώντας ότι ο κύριος λόγος για αυτή του την αλλαγή είναι η… διασκέδαση.

Προς υπεράσπιση του διάσημου ηθοποιού σήμερα βγήκε ο δικηγόρος του, ο οποίος μιλώντας στο E! News υποστήριξε ότι μιλά στην 6χρονη κόρη του κάθε μέρα.

"Ο Τομ βρίσκεται στην Αγγλία για γυρίσματα. Τηλεφωνεί στην Σούρι κάθε μέρα. Μερικές φορές και δύο φορές την ημέρα", εξήγησε ο Μπερτ Φιλντς (Bert Fields) προσθέτοντας ότι ο Κρουζ αγαπά την κόρη του και είναι διαρκώς παρών στη ζωή της.

"Όμως αυτή είναι η δουλειά του και όπως τόσες φορές στο παρελθόν, όταν λείπει, βασίζεται στο τηλέφωνο για να κρατήσει την επαφή τους", συνέχισε ο δικηγόρος.

Κατά τα άλλα, η Σούρι παραμένει ένα χαρούμενο πρωτάκι που σιγά σιγά μπαίνει στη λογική του καινούριου της σχολείου. Ας της λείπει ο μπαμπάς.

Ζ. Κ.