Η Ριάνα ξέρασε δημοσίως!

25.09.2012
Ξεπέρασε τον εαυτό της η διάσημη τραγουδίστρια που δεν λέει να "μαζευτεί" με τίποτα. Κάποιος όμως πρέπει να της θυμίσει ότι "αν δεν το μπορείς… μην το πίνεις".


Η Ριάνα (Rihanna) γλεντάει και δεν ξέρει από όρια. Το έχει αποδείξει επανειλημμένα. Αυτή τη φορά όμως το παράκανε και σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "The Sun" "έκανε εμετό μέσα σε μια πετσέτα" κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου της σε κλαμπ του Λας Βέγκας.

Η σταρ και η παρέα της βρέθηκαν στο κλαμπμ "1 OAK" όπου –σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- χόρευαν έξαλλα και έπιναν συνέχεια. Μέχρι που προφανώς εκείνη δεν το άντεξε.

"Η Ριάνα ξέρασε μέσα σε μια πετσέτα και ο τύπος που ήταν μαζί της της έδωσε μια καθαρή για να σκουπιστεί μετά", μεταφέρουν οι πηγές συμπληρώνοντας όμως ότι το συμβάν δεν πτόησε στο παραμικρό την τραγουδίστρια που συνέχισε να διασκεδάζει μέχρι τις 5:30 το πρωί όταν και η παρέα πήρε τον δρόμο για άλλο μαγαζί!

Ναι, η βραδιά είχε και συνέχεια με τη Ριάνα να οδηγεί τους φίλους της στο στιπτιτζάδικο Spearmint Rhino όπου και έκλεισαν τη βραδιά.

Φαίνεται πως η εκρηκτική τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος έχει γίνει θαμώνας σε τέτοιου είδους κλαμπ αν κρίνει κανείς από τη φωτογραφία που είχε ποστάρει μόλις την περασμένη εβδομάδα με μια γυμνή χορεύτρια να ποζάρει ανάμεσα στα πόδια της (!)

Ζ. Κ.