Η Λίντσεϊ είπε ψέματα για την κόκα της μαμάς

12.10.2012
Μαντάρα τα έκανε πρόσφατα η 25χρονη ηθοποιός που άνοιξε το στοματάκι της σε… λάθος άνθρωπο και τώρα προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.


Τα χθεσινά νέα ήθελαν τη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) να έχει μαλλιοτραβηχτεί με τη μαμά της, Ντίνα (Dina) καθώς γύριζαν τις πρώτες πρωινές ώρες από διασκέδαση, προφανώς έχοντας πιει κάτι παραπάνω και οι δύο.

Μάλιστα η Λίντσεϊ τηλεφώνησε και στον μπαμπά της έντρομη να του πει ότι η μαμά της είναι σε έξαλλη κατάσταση, φουλ στην κόκα, και δεν ξέρει τι κάνει. "Είναι ο ίδιος ο διάβολος", υποστηρίζει ο Μάικλ Λόχαν (Michalel Lohan) ότι του είπε η κόρη του και κάλεσε την αστυνομία όπως υποστηρίζει ότι του ζήτησε εκείνη.

Εκεί ακριβώς ήταν και το θέμα καθώς η θυγατέρα όφειλε να γνωρίζει καλύτερα!

Ο Μάικλ Λόχαν δεν χάνει ευκαιρία για δημοσιότητα και φυσικά τη συγκεκριμένη την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον καθώς άνοιξε το στοματάκι του στα ΜΜΕ και όχι μόνο δεν κράτησε κάτι κρυφό, αλλά μπορεί να έβαλε και λίγη σαλτσούλα από πάνω…

Και φυσικά η Λίντσεϊ το μετάνιωσε και προσπάθησε να το "μαζέψει" παίρνοντας πάνω της την ευθύνη καθώς παραδέχτηκε ότι "είπε ψέματα".

"Είπα στον μπαμπά μου ένα πολύ άσχημο ψέμα για τη μαμά μου. Δεν είχε πάρει κοκαΐνη", δήλωσε η Λόχαν στο TMZ ενώ αμέσως μετά αποκάλυψε ότι "έληξε το θέμα με τον πατέρα της. Τον βαρέθηκα πια και ότι δεν ξέρει πώς να είναι πατέρας. Ούτε και θέλει".

Όσο για τον καβγά που λέγεται ότι έγινε για $40.000 που είχε δανειστεί η Ντίνα και προφανώς δεν ήθελε ή δεν μπορούσε να επιστρέψει; Η Λίντσεϊ έχει την απάντηση: "Οι κόρες μαλώνουν με τις μαμάδες τους. Συμβαίνει συνέχεια και είναι φυσιολογικό". Άρα… όλα καλά!

Ζ. Κ.